19 January, 2015

Välitön hyöty tänne nyt

Näin Instagramissa motivoivaksi tarkoitetun kuvan. Siinä luki "Summer bodies are made on winter roads".

Varmaan ihan kiva. Mutta entäs me, jotka emme todella jaksa odotella mitään kesäkroppia vaan haluamme treenistämme välitöntä tyydytystä?

Ego juoksulenkistä ja endorfiinistä pullistellen päätin lyödä laudoilta aiemmat yrittäjät ja tehdä oman motivaatiokuvan.Noin. Ei kun lenkille.

(Kyllä, minä pidin kovasti brittien This Girl Can -liikuntakamppiksesta.)

Ai miten niin mistä saa energiaa lähteä lenkille tuossa säässä? PULLASTA. Sain ystävältä mukaani LÄMMINTÄ PULLAA. Alkuillasta koko perhe söi pullaa hartaan hiljaisuuden vallitessa, ja äsken tulikin ihanasti lapsuus mieleen kun millimetrimitan kanssa puolitin viimeistä voisilmäpullaa. Emme päässeet miehen kanssa sopuun siitä, kuka sen saa. Tyhmää sinänsä. Pyöreä pulla oli aivan yhtä taivaallista.

6 comments:

 1. Meilläkin leivottiin tänään pullaa. Voilla, sokerilla ja kanelilla. Oli hyvää. Söin aika monta. Lenkki jäi lyhyeksi kun toiselle koirista tuli kylmä (ja minulla meni maha sekaisin kun join liian monta lasia kylmää maitoa pullien kanssa). Miten se menikään; rantakunnossa ne hylkeetkin on? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaha. Missäs asutte, jäikö pullaa? :D

   Mä kävin lenkillä ensin ilman koiraa ja sitten koiran kanssa ottamassa motivaatiokuvan. Oli kiva juosta, kun tiesi, että kotona on palautusruoaksi pullaa :D

   Hylkeet on musta oikein kauniita ja sulavalinjaisia!

   Delete
 2. Uu miten hieno juliste! Ja pulla <3!

  Mun piti tehdä jossain vaiheessa oma motivaatiojuliste, siihen olisi tullut hikinen ja timmi juoksija auringonlaskussa ja tekstiksi "Kakkahätä on paras kirittäjä".

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!

   Sun motivaatiojulisteesta tulee hieno :D En malta odottaa! (Sen on nyt siis tultava. Aiotko rekrytä miehen ottamaan sen kuvan? Täti-ihmisen mieskin on kuulemma aika ässä näissä kuvaushommissa.

   Delete
 3. Me syötiin tänään keksi puoliksi. Syy siihen ei ollut erimielisyydessä, vaan olin sanonut, etten tästä nimenomaisesta keksipaketista ota muulloin kuin silloin, kun mies tarjoaa. Hän sitten päätti tarjota keksistään puolet, kun oli unohtanut ottaa kaapista mulle. Sitten natustimme puolikkaitamme tyytyväisinä. Lämmin pulla muuten ON ihanaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No tollasta puolitteluahan sitä tulee joskus itsekin harjoitettua. Mutta korostan, että miehellä on kaikki sormet yhä tallella.

   Delete