14 March, 2012

Kestovaipat

Arvasin, että kestovaipoista on vielä iloa.

Kyllästyin katsomaan kuinka koira vaani ranskalaista jyrsintäkirahvia jo kolmatta päivää ja annoin sille yhden pieneksi jääneen all-in-one -vaipan*. Tuolla se nyt rankaisee vaippaa onnellisena. Laitoin pakettiin vielä pari nappulaa houkuttimeksi.


* Olen yrittänyt jakaa pieneksi jääneitä kestovaippoja, kaikkia kahta, kavereille - huonolla menestyksellä. Ensimmäisen lapsi kasvoi liian isoksi sillä välin kun yritin muistaa lähettää vaipan, toinen ei halunnut. On mulla muitakin kavereita, kai, mutta kukaan niistä ei tarvitse vastasyntyneen kokoisia kestovaippoja. Niin, jos joku teistä tarvitsee, niin jäljellä on vielä yksi (ilman koirakäsittelyä. Jos joku erityisesti haluaa koiran käsittelemän, voin lähettää sen myös, mutta lähetteen psykologille joutuu hakemaan muualta.)

7 comments:

 1. Neuvokasta!

  Onko kyseessä AIO-vaippa? Kuivuuko sellainen koskaan, jos ei ole kuivuria? Voisin olla kiinnostunut. Sulla olis nyt aika hyvin aikaa lähettää se. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, olin itsekin aika ylpeä!

   Vaippa on nimenomaan AIO, täältä löytyy kuva:
   http://pudonneitaomenoita.blogspot.com/2011/08/selittamatonta.html (Koiralta säästyi siis sienikuvioinen yksilö, aikoinaan Kestovaippakaupasta tilattu.)

   Toki nuo kuivuvat ilman kuivuria. En käsitä, missä vesiputouksissa jengi asuu - mä kuivatan aina narulla. (Meillä tosin on kuivausrumpu, joka tuli asunnon kylkiäisenä, mutta käytän sitä vain hätätilanteissa, ie. "kas, olemme viiden tunnin kuluttua lähdössä reissuun eikä kellään ole yhtään puhtaita vaatteita".)

   Pistä mailia vaikka vanhan blogin osoitteella: korianteria@gmail.com. (Jos vastausta ei kuulu säällisessä ajassa, töki.)

   Delete
  2. Hienoa! Kiitos, laitan postia.

   Me asutaan iglussa. Kyllä siellä joskus jokin kuivuu.

   Delete
 2. Meillä ei tarvita tällä haavaa vaippoja mutta tulin kertomaan että hyvä rouva, koiranne näyttää hurmaavan innostuneelta

  ja että haastoin sut!

  http://laplusdouce.blogspot.com/2012/03/good-mood.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Innostunut kyllä, hurmaavuus on pelkkää silmänlumetta :D

   Jee haaste!! Tulin hyvälle mielelle, kiitos :) Sitten tuli vähän rimakauhu kun tykkäsin niin äärimmäisen paljon tuosta sun vastauksen tyylistä. Sovitaan, että kukaan ei kiinnitä huomiota siihen, että mä tulen käyttämään bulleted-listiä jee :D

   Delete
 3. Jos vaippoja on vielä, vaippatukihenkilö kaipaisi niitä vielä varastoonsa lisää. Elise.passiniemi@gmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, laittaisin sen eri mielelläni, mutta tilasin tuota pienintä kokoa aikanaan vain kaksi vähän kokeilumielessä - toinen on siis koiran raatelema, ja toisen sain jo kaupattua pois.

   Mitä vaippatukihenkilön toimenkuvaan kuuluu? :)

   Delete