17 April, 2014

Kiirastorstain iltahetki

Jotenkin tää äitihomma on sellaista, että on koneella, ja sitten tulee ajatelleeksi, että voisipa käydä hakemassa hyllystä ne kirjat, joita ei todennäköisesti ehdi pääsiäisreissulla lukea, ja sitten tuolista noustuaan muistaa, että oikeastaan voisi myös pakata lapsen reissukamat tässä ehtiessään, ja sitten pakkaa ja antaa lapselle iltapalaa ja pitää sitä sylissä vähän aikaa (ihan vain, koska tuntui siltä) ja tekee kaikenlaista muuta ja tuntia myöhemmin palaa koneelle, kirjat edelleen hyllyssä.

Seuraavaksi voisi yrittää hakea ne neuletyöt, joita ei reissulla ehdi neuloa.

Mutta oikein hyvä on näin, kuitenkin. Se käteen osuva tuhina sylihetken aikana. Muukin.

Leppoisaa pääsiäistä itse kullekin säädylle. Kuunnelkaa Bachia. Minusta pääsiäisenä pitäisi kuunnella paljon Bachia.

4 comments:

 1. Niin pitäisi! Bach on ehdoton pääsiäissäveltäjä. (Täälläpäin paikallinen orkka + kuoro esittää Johannespassion pitkänä perjantaina kirkossa, varmaan jo kymmenentena vuotena peräkkäin.)

  Olen myös huomannut, että äitiys ja ADD ovat aika lähellä toisiaan. Ainakin mitä yhteen asiaan keskittymiseen tulee. :)

  ReplyDelete
 2. Tää on just sellaista. Että itseltä unohtuu hammasharja tai muu yhtä oleellinen. Lapselle on vaatekerrastoa joka sävyyn (tai pahoinvoinnin varalle)...
  Bachia! En ole vielä löytänyt sanoja blogiini, että meillä kuunnellaan klassista päivisin. Kuulostaa ehkä oudolle. Mutta ihan paras radiokanava! Suosittelen. Ja korvanapeista kuuluu jazzia. Kuntosalillakin. Olen kävelevä vitsi, tai vanhus jo kolmekymppisenä.

  ReplyDelete
 3. ^ bleue on ihan mahtava.

  Joo, kuulostaa tutulta. Hyvää pääsiäistä teillekin! Paljon syliä!

  ReplyDelete
 4. Moon Mamma, niin on! Bach toimii pääsiäisenä kuin häkä. Etenkin pääsiäisenä. Joskus haluaisin vielä Johannespassion nähdä, mutta jotenkin se ei ole sopusoinnussa rutiiniemme kanssa.

  Jep, olet oikeassa tuossa keskittymisasiassa.

  Bleue, ja onneksi oli vaatekerrastoa lapsen pahoinvoinnin varalle! Mon dieu...

  Lue tuosta alhaalta, et todellakaan ole kävelevä vitsi, vaan mahtava. Bach on niin hienoa! Ja mikä vika klassisessa, usein toivon, että ymmärtäisin siitä itsekin enemmän. Siis ymmärtäisin muutakin kuin nauttia Bachista.

  Anu, sitä oli! Paljon syliä! Ja muutenkin ihanaa, toivottavasti teilläkin. (Olen muuten samaa mieltä.)

  ReplyDelete