06 May, 2014

Kolme melkein aloitettua postaussarjaa

Ehdin tässä jo innoissani (melkein) tarttua kolmeen postaussarjaan. Yhteen minut haastettiin, toiseen haastoin itseni ja kolmannen keksin itse.

Aloitetaan siitä kolmannesta: Mainonta, joka naurattaa 

(Sillä siitä huolimatta, että mainonta on minusta kovasti salakavalaa ja sitä pitäisi vältellä, kulutan sitä jossain määrin kuitenkin. Ja onhan se nyt oikeasti myös aika viihdyttävää.)

Esimerkiksi Stockmann lähestyi minua tarjouslipareella, jonka mukaan kaikki kauneuslaitteet ovat huomattavassa alennuksessa juuri sillä kupongilla.

Kauneuslaitteet? En ole vieläkään lakannut nauramasta.

Tämä kaatui siihen, etten sittemmin ole jaksanut aivojen ollessa online-tilassa seurata muita mitään medioita mainontaa nähdäkseni. (Olen kuitenkin aivan varma, että maailma on vääränä pöljyydessä kauneuslaitteiden veroisia konsepteja.)

Toinen, johon itseni haastoin, oli 100 onnellisuutta tuottavaa asiaa sadan päivän ajan. Teitä ajattelin päätymällä koostepostauksiin. Muutama ensimmäinen päivä meni näin:

#1 Diana Wynne Jones -sähköpostilista, jolta sain tiedon siitä, että Georgette Heyerin The Grand Sophy kannattaa lukea (luullakseni joskus vuonna 2006)
#2 Lapsi
#3 Ehkä voinkin juosta HCR:n
#4 Mies, lapsi
#5 Lapsi, mies, ja ykköskohdasta en olekaan enää aivan varma, enkä ehkä voikaan juosta lauantaina
#6 Ompeluseura, lapsi (no, hän on paras)
#7 Se, että voin ehkä sittenkin juosta, ajatus happamista nallekarkeista (jätetty epähuomiossa toteuttamatta)

Hmmm. No, ei kun siihen kolmanteen, joka oli arkikuvahaaste. Siihen minut haastoi maailman paras Siina.

Päivä 1. Tässä Jakke Jäyhä odottaa muuttuvansa näkymättömäksi (voidakseen hakea nojatuoliin joutuneen pallonsa):


Päivä 8. Tässä on lankaa:


Päivä 3. Tässä unohdin jälleen kaivaa kameran:No niin. Siinäpä postaussarjojen kooste. Huomaatte, että teitä ehkä onnisti.

14 comments:

 1. Näähän oli mainioita, sen kuin jatkat vain. Erityisesti 100 onnellisuutta tuottavaa asiaahan jäi lukemaan kuin jännäriä.

  ReplyDelete
 2. Lyhyestä virsi kaunis! Kyllä tiivistelmät olivat oikein mainioita ja taas on kolme postaussarjaa kuitattu, tehokasta!

  ReplyDelete
 3. Eikäkö just hyvä.

  Mikä muuten on se kauneuslaite tai laitteet, joita Stockmann mainosti? Papiljotteja?

  Enni

  ReplyDelete
 4. Kiitos :D

  Mutta mitens nuo sun päivät oikein menee? 1, 8, 3? Liittyyköhän tämä jotenkin pitkään matikkaan, fysiikkaan ja kemiaan ja muuhun sellaiseen huuhaahommaan, josta päätin pysyä erossa jo lukiossa?

  ReplyDelete
 5. Leluteekki, kiitos! Mutta tuskin enää samaa flow:ta saavuttaisin - etenkään näin ihanien kehujen jälkeen :D

  Bleue, eikö vain! Olen oikeastaan koko tehotyttökolmikko yhdessä henkilössä.

  Enni, kiitos! Ja tuota, en muista mitä he mainostivat - muistan vain sen kupongin. Kai siihen jotain esimerkkituotteita oli lätkitty. Olen visioinut Tee-SeItse Nenäkirurgiapakkausta ja käsikäyttöistä Rasvaimuria. Mutta meinaatko, että olisi kuitenkin vain papiljotteja? Mikä pettymys :D

  Siina, ole hyvä :D

  Se kuvaa järjestelmällistä suhtautumistani kuvausasiaan. Minulla ei ole hajuakaan, mikä kuvista on mikä, ja miksi olen sen ottanut! Huuhaa vain!

  ReplyDelete
 6. :D mainiot koosteet!
  Ja jessus, kauneuslaitteet :D Onkohan niillä myynnissä joku kotibotox-setti - tai tosi helppokäyttöinen, ammattilaistasoinen photoshop.

  Onnellisuuslista on myös jännittävä, realistinenkin toisin kuin pari muuta listaa, joita olen fb:ssa šeurannut. (Oho, tuli vahingossa känniässä!)

  ReplyDelete
 7. OIJOI! Kotibox-setti ei käynyt pienessä mielessäkään, haiskahtaa äitienpäivän suosikkilahjalta! Itse ottaisin mieluiten tuon photarin. Nyt tuli mieleen, että sitä voisi laajentaa ostamalla kaikille läheisille ja työtovereille kaunistavat lasit, joissa olevien suodatinten avulla minä näyttäisin 17-vuotiaalta heidän silmissään.

  Kiitos kauniista sanoista. Tulin siinä onnellisuuslistaa näpytellessäni huomanneeksi, että tulen oikeastaan onnelliseksi samoista asioista ihan joka päivä, tylsäähän se sellainen vähän on, mutta ainakin realistitsta :D

  ReplyDelete
 8. Hei mä sain kans sen kauneuslaitekupongin! Tuijotin sitä epäuskoisena (wtf?) pitkään (äiti on vähän väsynyt) ennen kuin uskoin, että sillä ei saa alennusta Herkusta. En keksinyt yhtään kauneuslaitetta, jonka palavasti haluaisin, toivottavasti tulevana sunnuntaina paketista ei paljastu kotibotoxia =) (vaikka äiti epäilemättä on paitsi väsynyt, myös hiukkasen nuukahtanut)

  Auts, mä oon niin insinööri, ajattelin vaan et kasi on typo. Putkiaivo indeed.

  ReplyDelete
 9. Power, puff and girl *nyökytän*!

  ReplyDelete
 10. Elina, mahtavaa! En ollut ainoa joka meni WTF. Herkusta saadut alennukset ois kyllä olleet paljon mieluisammat. Tai edes alennus siitä Herkun skumppabaarista, eikö siellä joku sellainen ole?

  Toivottavasti sunnuntaina paketista paljastuu hotelliyö tai jotain muuta virkistävää!

  (Insinööriys on just hyvästä.)

  Bleue, nimenomaan niin!! :D

  ReplyDelete
 11. Stockmannin kauneusmainnonnasta... Niiltä tuli taannoin mainos uutuudesta jostain hienossa kasvovoidesarjassa (en muista mikä merkki). Konseptina oli päivävoide, yövoide ja _viikonloppuvoide_! Kyllä mietin, että jo on mainostoimistossa brainstormattu. Ja melkein teki mieli mennä lanseeraukseen kyselemään, että mistä se iho tietää, että on viikonloppu. Tai sitten oon (taas) vaan ihan out, ja tää on paras keksintö aikoihin. ;)

  ReplyDelete
 12. VIIKONLOPPUVOIDE! Ei oo todellista. Mieleen tuli heti kolme käyttötapaa:

  - Niille, jotka eivät ehdi rasvata naamaansa kuin viikonloppuisin
  - Niille, jotka haluavat hieroa viikonloppuvoidetta naamaansa jollain kapybaran karvoista punotulla erikoishansikkaalla tunnin, mutteivät ehdi sitä kuin viikonloppuisin
  - Niille, jotka haluavat häivyttää kasvoiltaan viikonloppuna nautitun suolan, rasvan ja valkoviinin jäljet.

  Jos kyse on käyttötavoista yksi tai kolme, olen kiinnostunut :D

  ReplyDelete
 13. Kun nyt pääsit näin hyvään vauhtiin haastehommissa, niin miksipä katkaista hyvää putkea (heh). Sulle olisi haaste blogissani: http://ainalahellani.blogspot.fi/2014/05/haaste.html
  Nunu

  ReplyDelete
 14. Kiitos hurjasti! Yritän vastata ainakin neljäsosaan kysymyksistä tai jotain :D

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.