20 October, 2011

Fail day

Taannoisen epäonnistumisen päivän kunniaksi (ja Things to make and do -blogin innoittamana) päätin näyttää myös viimeisimmän epäonnistumiseni: Shipyard Mittens.

Fail #1: Valitsin väärän langan. Liian ohuen, liian vähän projektin näköisen, vaikkakin sinänsä ihanan Cascaden Heritage Silkin.

No eihän ne nyt niin pahalta näytä. Right? Right...
Fail #2: Lapasissa on kiva flip top, joka suomeksi on varmaan jotain muuta, mutta minusta on kiva sanoa flip top. No, poimin silmukat kärkeä varten hieman huolimattomasti, joten molemmat lapaset sopivat paremmin vasempaan käteen. Valkokärkinen sentään pienellä venkoilulla kelpaa käytettäväksi myös oikeassa.

Fail #3: Tämä ei minusta ole niinkään mea culpa kuin ohjeen mogadishu, joskin väärällä langalla saattaa olla asian kanssa jotain tekemistä. Käytössä se kiva flip top ei nimittäin yllä niin alas kuin sen (mielestäni) tulisi, ja kämmenpuolelle jää ällöttävä rako. Suututtaa.

Lopulta lapasista jäi kokonaan uupumaan nappi, jolla flip topin saisi kämmenselkään kiinni. Olin niin kiukkuinen.

Koska olen myös itsepäinen kuin muuli, ja pidän alkuperäisestä mallista kovin, päätin tehdä lapasista hieman viritetyn version - törmättyäni lankaan, joka paremmin ilmentää alkuperäisen mallin ideaa pienemmillä kontrasteilla ja murretuilla sävyillä.


2 comments:

  1. Ihanan sympaattiset viärät lapaset. <3 Uskon että raivostutavat, mutta minussa herättävät hellyystunteita.

    -Heli R.

    ReplyDelete
  2. kiitos, ihana, viärä on juuri oikea sana kuvaamaan näitä <3

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.