12 July, 2012

Zuman kosto

...mies oli kaivanut jostakin Boxille kaikkien klassikkopelien äidin jatko-osan, Zuma's Revengen. En ole pariin iltaan juurikaan esim. lukenut tai neulonut. Sen sijaan näytän kovasti tältä: O_O

Kaikkien klassikkopelien äiti, Zuma, fiittasi suhteemme alkutaipaleella. Joskus jollain baarikierroksella tulin asialliseen ja hillittyyn tyyliini keskustelleeksi toverini kanssa Zuman yleisestä mainioudesta; seikka, jonka mösjöö Pelikonsoli (nyttemmin siis myös puolisonani tunnettu) oli laittanut korvan taakse. Eräänä päivänä hän kutsui minut luokseen "pelaamaan Zumaa".

Menin, tietenkin. Ensinnäkin olin valtaisan ihastunut mösjöö Pelikonsoliin. Toiseksi, Zuma on hieno peli. Kun olin kaksi tuntia pelannut Zumaa näyttäen tältä: O_O sanoi illan isäntä, ettei olisi ikipäivänä antanut minun aloittaa ykköstasolta jos vain olisi tiennyt.

Sinä iltana ei tehty muuta kuin pelattu Zumaa, koska tapailin epämääräisesti mutta puolivirallisesti erästä toista tyyppiä, enkä katsonut olevani oikeutettu muuhun. Sinänsä naurettavaa: tuskin maltoin odottaa, että tämä puolivirallinen tapailu kaatuisi omaan mahdottomuuteensa (eli siihen, että kaikilla oli ylitsevuotavan paha olo) ja voisin sitten toteuttaa ihastumistani ihan rauhassa Zumalla tai ilman. Vaan minkäs tein.

Ja nyt ollaan siis jo naimisissa ja Zumasta on Boksin seuraajalla jatko-osa, niisk.

4 comments:

 1. O_O näytti Wilson unikoulussa just ennen kuin nukahti. :D
  Kovaa nukutuskamaa. Mun ei tartte lukee mitään piiiiitkään aikaan, koska pitää ässää kaikki haasteet.

  ReplyDelete
 2. Haa :D Hyvä tietää, että se toimii siihenkin. Kirotun addiktoiva peli kyllä.

  ReplyDelete
 3. Mikä tää tämmönen peli on ko en tiedä. Pitäis varmaan tietää. En ole nyt kyllä varma onko ilme O_O positiivinen vai ei :D

  ReplyDelete
 4. On se positiivinen, mutta mä en sitten vastaa mistään addiktion aiheuttamista ongelmista! Zuman saa XBoxille, Macille ja iPadille nyt ainakin. Omalla vastuulla ;)

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.