02 November, 2012

There's no business like knitting business

Olen pyöritellyt mielessäni bisnesideaa jo joitakin vuosia.

Kuten tiedätte, käsityöt ovat nykyisin kovin suosittuja, ja kudin kassissa onkin mitä mahtavin viesti siitä, että tässäpä on ihminen, joka on sisäistänyt kotoilun perimmäisen merkityksen; edessänne seisoo mitä puhdasverisin (eteerinen, ei emäntätyylinen) kodinhengetär, joka ymmärtää myös muiden tärkeiden kotiasioiden (korvapuustit, punaviini, sisustaminen kirjahyllyillä, se, ettei aamulla voi keskustella mistään ennen ensimmäistä kahvikupillista, jonkun muun suorittama siivous, punaviini*) merkityksen. Tuntuukin suorastaan rikolliselta vaatia, että tämän mielikuvan projisoimiseksi ihmisen tulisi osata neuloa.

Olen siis harkinnut kudinvuokrapalvelua.

Minä tarjoan keskeneräisen kutimen (puikoilla), sinä annat ... no, turha tätä on kierrellä: rahaa. Välillä voit palauttaa neuletyösi edistettäväksi muutaman kerroksen verran ja näin väistää ikävät kysymykset siitä, miksei se ikinä valmistu. Lisämaksusta saat valmiin työn itsellesi. Kätevä tapa hankkia lapaset ja respektiä!

Näin ikään. Paitsi ei juuri tämä kudin, koska siitä tulee käyttöön aiottu paita. Vaateliikkeen pussi bonuksena ... yhdelle nopeimmalle.

Tiedustelut osoitteeseen korianteria ät gmail piste com.

Kiireisimmät voivat valita kahden keskeneräisen villatakintekeleen välillä (niiden värit ovat tuotapikaa, viimeistään parissa vuodessa, taas trendikkäitä), enemmän maksavien rauhallisempien kanssa voidaan neuvotella vaatteen luonteesta ja väreistä tarkemmin.

Lisäpalveluna tarjoan myös pääteltäviä neuletöitä päättelyintoisille pientä korvausta vastaan. Ota rohkeasti yhteyttä jo tänään!

* Ne ovat tärkeitä asioita, koska minä sanon niin.

9 comments:

 1. Jos tää oli se sun "mietin alanvaihtoa"-ideasi, niin kannattaa ehkä pitäytyä vielä hetki leipätyössä...

  ReplyDelete
 2. Erittäin hyvä, erittäin hyvä!

  ReplyDelete
 3. Alkoi jotenkin tehdä mieli punaviiniä! Paljon! Siis viiniä, punaista! Damn you.

  ReplyDelete
 4. Pitäisköhän mun tulla sun "talliin" neulomaan, kovalla tuntipalkalla tietty? Olen näemmä tosi hyvä noissa keskeneräisissä neuleissa. Ja hyvä vaan, jos ne saa liisattua eteenpäin, niin ei tuo perheen pienin vetele silmukoita puikolta.

  ReplyDelete
 5. Hei ihmiset, kiitos kommenteista ja sori kun vastaaminen kesti. Ensin oli viikonloppumatka, sitten norovirus. Perussetti. Jälkimmäinen on kyllä yhä, mutta tuskin se internetitse tarttuu.

  Jenni, huoli pois! Olen kuullut, että siellä jenkeissä on myös autojen kuraamispalvelu, ja tämä on nähdäkseni ihan samaa kaliiperia. Lisäksi nyt kaikille selvisi, että olen valmis uskomaan vanhasta kunnon US of Aasta kyseenalaistamatta vaikka mitä.

  Sandy, kiitos! Tämä ympärillä pulppuava yritteliäisyyden ilmapiiri on selvästi tarttuvaa :)

  Lydas hahaa! Sori. Tai siis en ole oikeasti kovin pahoillani - mutta alkoiko sun yhtään, edes ihan vähän, tehdä mieli puolivalmista kudinta?

  Leopardikuningatar, KYLLÄ PITÄISI! Briljanttia. Ilmoitan heti, kun saamme asiakkaan.

  Annukka, kiitos kiitos! Piristää moinen kommentti tällaisena ankeuspäivänä. Piristi se kyllä jo sen saadessani, jolloin ei vielä ollut ankeuspäivä.

  ReplyDelete
 6. Multa löpytys yks seittemän vuotta sitte kesken jääny kaulaliinan alku

  ReplyDelete
 7. No saat tulla mulle alihankkijaksi!

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.