06 December, 2013

Riehumissopimus

1 Sopijapuolet
Perheen alaikäisten edustusyksikön tilaajajohtaja (jäljempänä Lapsi).
Talouden satunnaistamisosaston päällikkö (jäljempänä Koira).

Lapsen yhteyshenkilönä toimivat talouden huoltoyksikön edustajat (jäljempänä Huoltoyksikön edustajat).
2 Sopimuksen tarkoitus
Tällä sopimuksella sovitaan niistä menettelytavoista, joilla Koira tuottaa riehumispalveluita Lapselle. Riehumispalvelut suoritetaan siten, että Lapsi huitoo sinistä karvaista lelua (jäljempänä Ökökkä) tai vastaavaa riehumisvälinettä Koiran nenän edessä ja juoksee tiehensä. Koira pyrkii nappaamaan Ökökän Lapsen kädestä.
3 Sopimusaika ja riehumisprojektin kesto
Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Yksittäinen riehumispalveluna toimitettu instanssi jatkuu, kunnes sopijaosapuolet kyllästyvät siihen tai Huoltoyksikön edustajat kutsutaan paikalle huutamalla "Ei saa Loki ottaa Lapsen kädestä!"
4 Lapsen vastuulla olevia asioita
Lapsen vastuulla on esittää asianmukainen riehumiskutsu vähintään kaksi sekuntia (2 s) ennen riehumisen aloitusta. Kutsu esitetään sovitusti niin, että Lapsi heiluttaa Ökökkää Koiran nenän edessä, juoksee toisaalle ja kutsuu Koiraa paikalle sanoilla "Loki tule TÄNNE!"
Lapsi on myös vastuussa siitä, että riehumishetken välineistö (Ökökkä) on hankittu asianmukaisesti paikalle, esimerkiksi kysymällä "Missä on minun Ökökkä?" Huoltoyksikön edustajilta.

Sopijaosapuolien niin hyväksyessä myös vaihtoehtoiset riehumishetken välineet (esim. Elmeri-pallo, ranskalainen kirahvi tai Koiralta varastettu porsas) käyvät.
5 Koiran vastuulla olevia asioita
Koiran vastuulla on olla onnistumatta pyrkimyksissään riistää Ökökkää Lapsen kädestä. Mikäli Koira kuitenkin onnistuu riistämään Ökökän, on hänen välittömästi jähmetyttävä paikalleen syyllisen näköisenä kunnes Huoltoyksikön edustajat saapuvat paikalle.
6 Riehumisen tarkastaminen ja hyväksyminen
Riehuminen katsotaan asianmukaisella tavalla suoritetuksi joko sopijapuolten kyllästyessä touhuun tai Huoltoyksikön edustajien takavarikoidessa Ökökän.
7 Sopimuskappaleet ja allekirjoitukset
Tämä sopimus on tehty kahtena (2) samasanaisena alkuperäiskappaleena, yksi kummallekin lukutaidottomalle sopijapuolelle.

Helsingissä 06.12.2013

_____________________
Lapsi

_____________________
Koira

3 comments:

 1. Teidän perheen alaikäisten edustusyksikön tilaajajohtaja on onnekkaassa asemassa, että talouden satunnaistamisosaston päällikkö noin reippaasti lähtee riehumisprojekteja vetämään. :)

  Meillä koira ei lasten kanssa oikein suostu leikkimään, pelkää kai jäävänsä alakynteen kun ovat kolme yhtä vastaan. Ja onhan se vähän vanhempikin jo, ei kai kovin moni seitsemänkymppinen pappa enää juokse lasten kanssa ympäriinsä. Piilotusleikkiin se sentään lähtee joskus mukaan.

  ReplyDelete
 2. VL :D

  Leluteekki, onhan se! Vaan on tuo hurttakin varmaan ihan onnekkaaksi itsensä tuntenut, kun joku sen kanssa välillä leikkii. Ihan on retuperällä, otusparka. Luulen kyllä, että sellaiseksi kaverikoiraksi tuo on aika hyvässä iässä (tarkoittaa myös sitä, että kaikki ovat murtuneita kun siitä jättää aika. Huoh.)

  Piilotusleikki onkin muuten hauska! Sitä voisi ehkä jo lapsen kanssa leikkiä.

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.