28 February, 2016

Kun paljon sairastaa

...niin jotainhan senkin aikana oppii.

Kuten esim. My Little Ponyn jaksoja ulkoa.

Tämän huomasin, kun tyttäreni tässä päivänä muutamana esitti minulle kaksi jaksoa, à 25 min, ponisarjaa. Dialogeineen päivineen, eläytyen oikein kunnolla.

Jotain siitä varmasti jäi poiskin, mutta se on sanottava, että esitys oli sen verran hyvä, että juonesta pysyi tosi hyvin kärryillä, koko ajan oli melko selvää, kuka poni teki mitäkin ja nyt minäkin tiedän, mitä harmonian elementit ovat (muutakin siis kuin elementtikäyttöön otettuja lelusormuksia.)

Vähän tässä kyllä mietin, että onko katottu liikaa Netflixiä. Köh.

---

Loppuun haluaisin ilmaista närkästykseni siitä, että koiraamme sanottiin eilen ensimmäistä kertaa "vanhaksi herrasmieheksi". Herran tähden! Oltiin skidin ja partasuun kanssa Kivinokassa kävelemässä* ja vastaan tuli toinenkin terrieri, jonka omistajien kanssa vaihdettiin normaalit onksetyttövaipoika- ja kuinkavanha -kysymykset, ja sitten kun sanoin, että kohta seitsemän, toinen sanoi, että vanha herrasmies.

Vanha! Ei oo vanha, nuori on. Nukkuu tassut pystyssä kuin pentuna. Elää vielä 60 vuotta. Muuhun en suostu.

* Niin että kyllä me siis muutakin tehdään kuin katsotaan Netflixiä.

4 comments:

 1. Mies tiesi kertoa, että MLP:a seuraa aikuisten miesten innokas porukka. Jotain manga-tyyppejä. Tästä oli ollut joskus NYTissä juttua. Ehkä kirjoititkin tästä jo aiemmin, tai sitten et, mutta tiedätpähän nyt viimeistään. Aikamoista!

  Venni

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä en oo kuullut, että niitä on kotimaisiakin, mutta nyt suhtaudun heihin suurella lämmöllä!

   Delete
 2. I hear you.
  Meillä tietenkin poneja korvaa hieman miehekkäämpi Ryhmä Hau, a k a Patrulla Canina. Paikallinen lastenkanava pyörittää jakson muutenkin tunnin välein, mutta kas, uudessa digiboksissa on nauhoitusominaisuus ja joka toinen tunti voimme katsoa tallenteen. Oltaispa oltu edes kipeitä (no nyt ollaan, heh heh) mutta suurin syy on ollut KYLMYYS. Ulkona on piru vie tuulista ja +12, eikä kermaperseet jaksa mennä pihalle. Ryhtiliike alkaa ensi viikolla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Patrulla Canina! Mikä hieno nimi! Osaatko tunnusrenkutuksen jo espanjaksi? Siinäpä muuten biisi, josta en juuri välitä.

   Pihalle meno on takuulla aivan yliarvostettua. Vihaan sitä.

   Delete

Note: Only a member of this blog may post a comment.