19 June, 2016

Syitä lähteä juoksulenkille


 1. Hiukset ovat likaiset, ne pitää kuitenkin tänään pestä. 
 2. Pylly on puutunut kaikesta istumisesta ja neulomisesta.
 3. 4,5 h mittainen päivittäinen jalkapallomaraton ei toteudu tänään, eikä liikuntoa voi siis täysimittaisesti korvata katsomalla kuinka muut potkivat palloa.
 4. Voi nauttia jääkaapissa lojuvan jämäpitsan nälkäänsä eikä huvikseen, jolloin se maistuu vielä hieman paremmalta.
 5. Ulkoilma tuntuu vähemmän epäilyttävältä, kun siellä käy säännöllisesti.
 6. Kohta ei taas pääse, koska pitää neuloa sukkia kilpaa.
(Bubbling under: Jos käy säännöllisesti lenkillä, mielenterveys pysyy kuosissa eikä ilmoittaudu kisaan, jossa neulotaan sukkia kauhealla vauhdilla.)

2 comments:

 1. Oikein hyviä syitä pitkä lista! Tosin minusta ulkoilma tuntuu melkein aina mukavalta. Kohdallani se kohta voitaisiin muotoilla: Sisäilma tuntuu vähemmän sietämättömältä, kun käy välillä ulkona. (Kotonamme ei juuri ilma liiku.)

  Itse olen (onneksi? valitettavasti? aina en ole varma) onnistunut ehdollistumaan kolme kertaa viikossa hikiliikunta/uimahallireissu -rytmiin niin tehokkaasti, että hiusten peseminen silloin, kun EN ole hikiliikkunut/uinut tuntuu turhalta. Enkä siis yleensä tee sitä, ellei kyseessä ole poikkeustilanne. Kahta liikuntakertaa viikossa pidän siis miniminä, ensisijaisesti henkilökohtaisen hygieniani takaamiseksi.

  Flunssan pitkittyminen on muuten tämän(kin) vuoksi äärettömän epätoivottavaa. Onneksi sellaista ei ole hetkeen tapahtunut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minusta ulkoilma oli pitkään pahinta, mitä voi tapahtua. Siellähän oli itikoita! Tai jos ei ollut itikoita, oli väistämättä niin kylmä, ettei ulkona voinut lukea.

   Ja hiusten peseminen on pahinta. Pahinta. Kyllä sille pitää olla aina joku erityisen hyvä syy!

   Delete

Note: Only a member of this blog may post a comment.