02 June, 2016

Etätyöpäivän ruokavalio

Skenaario 1:

Tavataan ystävä japanilaisessa ravintolassa. Nautiskellaan kitsune udon ja käydään kuulumiset läpi. Halataan lämpimästi, lähdetään jatkamaan töitä virkistyneenä.

VOI NIINKIN KÄYDÄ. Kerran on käynytkin.

Skenaario 2:

Laukataan K-kauppaan ja ostetaan sitruunaisia kalapaloja (glorifioituja kalapuikkoja) sekä pakasteparsakaalia. Lykätään kaikki uunipellille ja paistetaan, kunnes joku alkaa savuta. Syödään tietokoneen ääressä toivoen, että taivaasta alkaisi sataa kastiketta.

Niin ainakin voi käydä.


P. S. Muistattehan kaivaa kuvettanne Taukotilan rahoittamiseksi. Rahaa tarvitaan, jotta kahvilassa on varmasti lukufestareilla hyvää pullaa. Tai jotain sellaista.

6 comments:

 1. Sentään kakkosvaihtoehdossakin laukataan K-kauppaan. Vaihtoehto 3) on syödä kaksin käsin kaapista mitä sattuu löytymään: kylmiä ruoantähteitä suoraan tiiviöstä, kalkkunaleikkeitä, avokadon puolikas, hivenen nahistunut porkkana, muutama pähkinä (tai siis sipsi, who am I kidding), vähän karkkia - ja huuhtoa ravitseva lounas alas jonkin mehupurkin lopulla.

  Ihan hypoteettisesti ainakin näinkin voi käydä. Ei sillä, että olisi kokemusta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D

   Pakko tunnustaa, että tuollaisella lounaalla muutun suohirviöksi, mutta toisaalta on pakko tunnustaa sekin, että oikeastaan ainoa tapa millä en muutu sellaiseksi on toimiston lounas siten, että tyhjennän salaattipöydän kokonaisuudessaan lautaselleni.

   Delete
 2. Moi Liina ja Pudonneet Omenat!
  Haluaisin kutsua hyvälle aamiaiselle Taukotilaan kiitokseksi Taukotilan mainitsemisesta. S-postiosoitteemme löytyy nettisivultamme. Ota pikaisesti yhteyttä, niin kutsu kolahtaa s-postiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Osoite siis on taukotila.com!

   Delete
  2. Ooo, ihana ylläri! Kiitos kaunis :)

   Delete
 3. Mmmmm, kitsune udon ja lämpimät halaukset! Onko se hyvä etäpäivän lounas, jos syö nuudeleita ja lapsen karkit? Ei sillä, että olisin koskaan, mutta tuli vaan mieleen.

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.