24 November, 2011

Moda

Tykkään uudistuneesta Moda-lehdestä ihan sikana: ensinnäkin lehti näyttää niin hyvältä, että se on joka kuussa pakko ostaa jo siksi, ja kaiken lisäksi - tämä on vähintäänkin keskikokoinen ihme - lähes joka numerosta löytyy jopa useita kivoja ohjeita, jotka mielellään tekisi (eikä pelkästään paksuimmasta Novitan langasta toteutettuja huiveja ja rannekkeita, joiden valmistumiseen vaaditaan 6 silmukkaa ja yksi synapsi.)

Itse asiassa Moda on jopa niin kiva lehti, että harkitsin sen tilaamista. Valitettavasti...


...lehden tilaajat saavat rangaistuksena ikäviä kodintekstiilejä. Löysin myös toisen tarjouksen, jossa on jopa vaihtoehtoja: fleecetuotteiden sijaan saa valita pashminan tai lehtikorin väliltä. Mahdotonta sen sijaan on: tilata pelkkä lehti ilman oheisroskaa.

Moda, miksi vihaatte lukijoitanne näin?

Ps. Myös webisivunne haisevat.

2 comments:

 1. "(eikä pelkästään paksuimmasta Novitan langasta toteutettuja huiveja ja rannekkeita, joiden valmistumiseen vaaditaan 6 silmukkaa ja yksi synapsi.)" :D

  Touché eli tofú!

  Oon kans jättänyt muutamat lehtitilaukset välistä, koska ihminen tarvitsee hyvin rajallisen määrän meikkipusseja, muovihelmirannekoruja tai juurikin noita sähköstä rätiseviä fleecetuotteita. Lakatkaa!

  ReplyDelete
 2. :D

  niin, jotenkin tosi kiusallista. kerran tilasin epähuomiossa jonkun lehden ja sain kauhukseni postissa myös jonkin rumanvärisen esineen, joka lähemmällä tarkastelulla osoittautui kylkiäislahjaksi - se oli kenkäpussi. hermostutti. mitä sillä edes pitäisi tehdä? miksi siihen oli käytetty luonnonvaroja? miksen ollut tarkempi.

  nykyään olen tosi varovainen lehtitilausten kanssa. aina niissä on joku ansa.

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.