02 November, 2011

Wurm

Sain vihdoin Wurmin valmiiksi, ja olen sanalla sanoen innoissani. Se näyttää hyvältä jopa minulla, jonka päässä ei ainutkaan pipo ole vielä näyttänyt siltä, että kanssani kehtaisi kaupungille lähteä (paitsi toki aviomieheltä pihistetyt yksilöt, ne jostain syystä toimivat aina.) Lisäksi Wurm onnistuu jollain ihmeen ilveellä olemaan ei-ihan-liian-kuuma - istuin hetken jos toisenkin se päässä yrittäen (turhaan) saada päähineestä edustavaa kuvaa (ei nyt mennä siihen, että täällä alkukodissani on tunnetusti lämmintä samaan tapaan kuin Etelänavalla on.)


Wurmiin käyttämäni lanka (SMC Select Extra Soft Merino Opera) oli taivaan ja helvetin liitto. Hienostuneesti kimalteleva lanka on kaltaiseni harakan unelma, ja neuloksesta tuli tosi nättiä, mutta lanka liestyi kauheasti. Neulominen vaati langan kierittelyä takaisin kokoon noin neljänneskerroksittain. Kiitti SMC.

Koska intiaaninimeni on Ei Opi Kerrasta, aion tehdä myös myssyyn sopivat lapaset. Samasta langasta totta kai.

3 comments:

 1. No todellakin on hyvännäköinen!
  Onko tuo kuvio niin helppo kuin miltä se ensivilkaisulla näyttää? (En TIETENKÄÄN viitsinyt syventyä ohjeeseen, kysyn ensin ja päätän sitten, onko se tehtävissä.)

  ReplyDelete
 2. Jee, kiva tuli! On meikkiksen lempipipo toi nykyään. Paitsi ehkä vielä vähän kuuma näillä helteillä.

  ReplyDelete
 3. Annukka kiitos :D Kuvio on tosi helppo, mutta nurjaahan siinä pitää vääntää. Mikä on tuon langan kanssa ekstrakurjaa, suosittelen jotain muuta lankaa.

  Heta, kiitos sinnekin! Onhan tuo ihan huippu, mutta tosiaan tänään lenkillä käydessä totesin, että mikä tahansa pipo on vielä liioittelua :P

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.