22 July, 2013

Pakkaamisesta

Ensin pakataan juoksukamat. Tai kahdet, jos käy toisellakin lenkillä.


"Poltaksä ne ekat sitten?" kysyi mies.

Sitten valitaan kirjat. Normaalisti tämä menisi toisin päin, mutta nyt oli se puolikas, sellaisiin pitää vähän panostaa.


Poissa ollaan kuitenkin ainakin viikko. Ei parane jäädä tyhjän päälle luettavan suhteen.

Sen jälkeen mietitään, mitä lomalla neulotaan.


Tässä neulehommassa edetään sillä tavalla, että ensin etsitään lankaa projektiin A tai projektiin B, sitten löydetään lanka projektiin A, mutta ei siihen sopivia puikkoja, sillä kuten tavallista taloudesta löytyy kaikkia mahdollisia puikkokokoja kaikissa mahdollisissa variaatioissa, paitsi sitä, jota projektiin A tarvitaan. Pengotaan hieman lisää, ja löydetään puikot, jotka sopivat projektiin B. Tehostetaan etsintöjä projekti B:n langan suhteen.

Tällä kertaa kävi tuuri. Juuri, kun olin luopunut toivosta, löysin B-langat vaatekaapistani housujen takaa.

Ja sitten oli kai jotain vaatetta ja lapsen vaatetta ja matkalääkekaappia ja leluja ja lapsen kirjoja ja henkilökohtaisen hygienian juttuja ja muita vähemmän kiireellisyysasteen tavaroita, ne lätkäistään kassiin lopuksi.

Sitten, kun ollaan taas kotona, huomataa, että 80% kaikesta oli turhaa.

3 comments:

 1. Mikä kumma siinä onkin, että aina juuri ne oikean kokoiset puikot puuttuu? :) Tai vielä pahempaa, niistä löytyy vain _toinen_. :/

  Pärjäätkö muuten matkalla läppärittä/ipaditta vai jätitkö tekniset pakkaukset postauksen ulkpuolelle? ;)

  ReplyDelete
 2. :) Me palattiin juuri myös mökkeilemästä: mulla oli pakattuna yksi kirja liian vähän ja yksi vaippa liikaa. Onneksi mökillä on kirjahylly - lukemisista ehkä tarkemmin omalla tontilla. Mutta vaippojen osalta paluuhetki oli aika tarkkaan arvioitu.

  ReplyDelete
 3. VL, mä en ymmärrä myöskään. Olen varma, että olen ostanutkin miljardeja puikkoja. Syy ei voi olla siinä, että säilytän niitä huolimattomasti.

  Oli mulla itse asiassa tablettikin, mutta ei sille ihan hurjasti käyttöä ehtinyt tulla. Lykkäsin mukaan viime hetkellä :)

  Täti-ihminen, kauhea tilanne kirjojen suhteen. Tosin tietenkin vaikea toivoa, että toisinkaan päin olisi ollut. Vaippahommien osalta kyllä meni nappiin! Mulle vaippojen määrän arviointi on ollut näihin päiviin yhtä hepreaa, mutta nyt osaan: päivässä tarvitaan kaksi, päivä- ja yöunille.

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.