08 July, 2011

Lankaa, jos Luoja suo

(Ja postaus, jos en mene rikkomaan tätä Bloggerin mobiilisovelluksella.)

Maanantaiaamuna heräsin päivään, jossa

  1. Saffron Dyeworksin uudet langat olivat menneet yhtä nopeasti kuin olivat tulleetkin, elleivät nopeamminkin, ja minä jäin nuolemaan näppejäni koska puolilleöin valvominen oli muka sula mahdottomuus.
  2. Olin nähnyt unta langan ostamisesta ja lankakaupoista koko yön.
Kerran kyllä minuakin lykästi. Kädet täristen tilasin aamulla (töistä köh) vihreää sukkalankaa ja harmaata huivilankaa (yhden vyyhdin. Enempää ei ollut. Mahtaa tulla melkoinen huivi.) Palvelu toimi ja langat saapuivat nopeasti* - lisäksi kauppa lähetti vielä sähköpostia ja kysyi, haluanko viivästyttää paketin lähettämistä seuraavien uutuuslankojen saapumiseen asti. Jos vaikka haluaisin tilata jotain muutakin samoilla postikuluilla, nähkää. (En halunnut. En usko voittoputkiin lankakaupoissa tai kasinoissa.)


Mutta nyt sitten. Saffron Dyeworks myi eioota ja langan tarve oli sietämätön. (Huomatkaa kuitenkin, että sanaa "tarve" käytetään tässä yhteydessä lähinnä kulutusyhteiskuntalaisittain. Teknisesti ottaen olisin varmaan jäänyt henkiin ilmankin.)

Onneksi lankaa saa lähempääkin kotoa. Parin päivän vatvomisen jälkeen sorruin Titityyn** verkkokaupassa sukkalankoihin, joihin oli lisätty silkkiä. Silkkisukkia! Tässä nähdään taas tyttökirjojen liiallisen luennan turmiollinen vaikutus nuoren Liinan psyykeeseen. Myös Titityyn palvelu oli erinomaista. Paketti postitettiin ilmeisesti tasan 10 minuuttia tilauksen teon jälkeen, ja se tuli tänään. Tai oikeastaan se tuli eilen, mutta mies haki sen Postista vasta tänään (haluaisin myös tarkentaa, että noutava mies on omasta takaa eikä täten kuulu Titityyn sinänsä erinomaiseen palveluvalikoimaan.)


Sen lisäksi olen käyttänyt useita minuutteja selvittäen, mitä näillä kaikilla langoilla voisi tehdä. Vastaus: sukkia. Cookie A:n sukkia. Vihreät Baudelairet ja pinkit Cuspit. Aion viettää seuraavat 12 kuukautta kutoen sukkia. 

Voiko joku selittää, mikseivät lapaset herätä kenessäkään samanlaisia intohimoja kuin sukat?


* En tietenkään ole uskaltanut tehdä niistä vielä mitään.
** Syytän yksinomaan Maijaa siitä, että tähän puljuun olen törmännyt.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.