05 September, 2011

Voihan.

Olen nyt ollut yhden (1) päivän kotona ilman aikuisseuraa. Päivän pääaktiviteetit ovat olleet:

 • Aamulenkki neidin ja koiran kanssa. Toista piti työntää, toista vetää. Tämä oli hyvä juttu, käkätin äänikirjalle ja tunsin itseni ihmiseksi. Mitä nyt imetystä varten alaskiskottu toppi palautui muotoonsa yllättävän huonosti ja esittelin luullakseni imetysliivejä puolelle itäistä kaupunginosaamme. Sori tyypit. En tajunnut.
 • Imetys yhdistettynä telkkarin tuijotukseen. Luullakseni näytin tältä: 0_0. Tämä oli huono juttu - fiksumpaa olisi lukea, mutta nyt kesken oleva kirja ei vaan inspiroi.

Olen ihan vähän huolissani siitä, miten sekaisin olen esim. perjantaina. Nyt jo tekisi mieli kiipeillä hieman seinille kuin uudestisyntynyt Prince of Persia ainakin. Vaatia tänään töihin palannutta aviomiestä keskustelemaan jostain, sen sijaan, että pelaa ja toimii nukkuma-alustana tyttärelleen. Otaksun kuitenkin hänenkin mielenterveytensä olevan perheen kannalta olennaisen, joten pidän suuni kiinni ja neulon hetken.

Onhan sentään itse Elizabeth Zimmerman (en tiedä ollenkaan, kuka hän on, mutta varmasti merkittävä nainen) sanonut seuraavat viisaat sanat:
Properly practiced, knitting soothes the troubled spirit, and it doesn't hurt the untroubled spirit, either.

6 comments:

 1. Laita telkkariin pyörimään jotain taide-, filosofia-, tai historiadokkareita Ylen Areenasta, niin television katsominen muuttuu sofistikoituneeksi? :)

  ReplyDelete
 2. briljantti idea :)

  tähän asti olen tyytynyt vain nauhoittamaan puolet Yle Teeman ohjelmistosta, mille mies sitten nauraa. "ootsä ihan tosissani nauhoittanut tällaisen ohjelman, missä ihmiset juoksee maratonin?" :D

  mutta toi Areenahan varmasti vain laajentaa mahdollisuuksien horisonttia!

  ReplyDelete
 3. http://tvkaista.fi, eikä tule enää aika pitkäksi. Sitä ajattelin itse ajaa kun jään parin viikon päästä mammikselle.

  ReplyDelete
 4. No sä edes neulot itse, mä katsoin eilen telkkarista neulomista...

  ReplyDelete
 5. Plouh, pitänee tutustua, mutta ajattelin silti panostaa hieman enemmän vaikkapa kirjahyllyni läpikäyntiin :)

  Elina, niin muuten minäkin katsoin - en tosin eilen, mutta tässä taannoin tuli Liviltä joku jenkkiläinen neuleohjelma, jota katsoin hypnotisoituna. Oliko sama? (Enkä edes neulonut samalla, vaikka olisin voinut.)

  ReplyDelete
 6. Joo, jenkkiläinen se oli. Siinä oli joku hempeällä äänellä puhuva mies opettamassa, kuinka tehdään jotain tosi vaikean näköistä juttua (tosin mun mielestä kaikki villasukkaa haastavammat ovat ihan sairaan vaikeita juttuja).

  Tänään upgreidattiin kulttuurielämykset ihan eri sfääreihin; käytiin muskarissa ja kierreltiin muskariporukalla weegee-talon taidenäyttelyä. Muskarin vetäjä on sellainen ihanan boheemi nainen, joka ihan surutta lauleskeli siellä näyttelytiloissa teoksiin sopivia biisejä :)

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.