28 January, 2012

Koira ja vauva, redux

Meillä kävi tänään pieniä vieraita. Koira, joka osaa käyttäytyä hyvin talouteen kuuluvan vauvan kanssa, ei oikein osaa yleistää käyttäytymissääntöjä muihin vauvoihin (taaperoista ja sitä vanhemmista nyt puhumattakaan) ja pääsi jäähylle.

Rauhallista teeskennellen
Jäähyllä ollessaan koira, tuo rotunsa ylpeys ja Kaakkois-Helsingin älykkö, oli kietaissut vauvantarvikehyllystä Gefilus-tipat*, joita d-vitamiinin turvaamiseksi vauvalle annetaan ja huvikseen syönyt sekä loput tipat että ilmeisesti osan erittäin kovamuovisesta pullosta. Nam nam.

En tiijä. Onneksi pullo ei ole lasia, tai luonnonvalinta ehkä tekisi tehtävänsä. Nyt pidämme peukkuja, että Gefilus-tippojen maitohappobakteerit auttavat mahdollisiin vatsavaivoihin ja että ne kovat sirut, joita karkeakarvainen termiittimme on niellyt, eivät aiheuta vakavampaa vatsakatarria. Parempi emäntä kuskaisi piskin ehkä Viikkiin, mutta en tiedä, mitä nekään siellä voivat tehdä - sitäpaitsi jälkikäteen ajatellen olen melko varma siitä, että siruistakin suuri osa saatiin talteen.

* 20€ / plo. Vanhemmuus on hauskaa ja edullista.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.