10 January, 2012

Uuden vuoden lupauksettomia

En yleensä tee uuden vuoden lupauksia, koska en suuremmin välitä vuoden vaihtumisesta ja kaiken muuttumisesta paremmaksi kahdentoista kellonlyönnin aikana, mutta on tiettyjä asioita*, joissa voisin luultavasti pyrkiä kasvamaan ihmisenä loppuelämäni vuosien ajan.

 1. En ehdoin tahdoin lue blogeja tahi saitteja, joiden tiedän jo etukäteen ärsyttävän. Jos kuitenkin vahingossa luen, en kommentoi nenäkkäästi tai muutoinkaan. Tiedättehän sen nettikeskusteluihinkin pätevän huomion: "Jos väittelet idiootin kanssa, pidä huoli ettei hän tee samoin"? Pelkään tarjonneeni turhan monta kertaa muille netin kansalaisille tilaisuuden harjoitella tätä.
 2. Vähennän lihan syöntiä entisestään. On varmaankin turha kuvitella, että ikinä siirtyisin täyteen kasvisravintoon (ikinä, poislukien lainsäädännölliset muutokset) mutta näen itseni kyllä osana sitä trendiä, jossa lihaa pidetään erityisherkkuna, ei jokapäiväisenä tuotteena. Tofua en luultavasti (monista hyvistä päätöksistä huolimatta) varmaankaan ikinä opi valmistamaan, mutta kikhernekuningattareksi on vielä mahdollisuuksia.
 3. Yritän tulla vähemmän, en enemmän, mustavalkoiseksi ajatusmaailmaltani.
Siinä, katsotaan, miten käy. Sen voin luvata, että tuskin vuoden päästä näette selvitystä siitä, miten olen onnistunut - missään näistä ei ole mitään järkeä vain vuoden projektina.


* Hyvä, nämä tosiaan ovat niitä asioita, jotka itse näen. En halua edes ajatella, mitä kauheuksia piilee luonteeni siinä osassa, joka ei ole minulle selvä, mutta kaikille muille on.

3 comments:

 1. Helou,
  mä olen näköjään yhtä pudonnut kuin ne omenat, nyt vasta hoksasin tän koko jutun! Hurjasti onnea jälkikasvusta ja kiva lueskella sun juttuja täällä! Oma ruokablogi on ollut jonkin aikaa aika hunningolla, ajattelin taas ryhdistäytyä (hahahahaaa mielipuolinen nauru päälle...)

  ReplyDelete
 2. Kiva kun hoksasit! :D Mä kuule heti luin sun paluupostauksen ja kyynel vierähti ilosta poskelle. Meitä syötteenlukijoita käyttäviä ei vaan voi huijata, me löydetään kadonneet lampaat heti :D

  Tsemppiä bloggausilon löytymiseen :)

  ReplyDelete
 3. Jahas, tänne on tullut joku Reply-toiminto. Kaikenlaista. Kiitos kuitenkin vielä onnitteluista, kiihtymykseltäni jäivät käytöstavatkin!

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.