13 January, 2012

Mustavalkoista kuin Daltonin veljesten vaatetus

Jos mustavalkoisesta tykkää, niin tarjolla olisi päivähoitoaiheista tappelua.

Jätetään nyt hetkeksi huomiotta se, että jyrkkä kommentointi arasta aiheesta on paras tapa saada klikkejä saitille - minusta kiinnostavinta oli se, että kirjoittaja ilmeisesti kuvittelee päivähoidon olevan jotakin, jonne avuton lapsi eräänä aamuna viedään, ja josta joidenkin vuosien päästä, heti esikoulun jälkeen, hän vihdoin kotiutuu.

Aika jännä.

3 comments:

 1. Toi nosti aika kivasti verenpainetta silloin kun sen luin. Kuinka pihalla jengi saa olla?

  ReplyDelete
 2. En voinut lukea kokonaan, kun ärsytti niin paljon. Minusta on ihan käsittämätöntä tollanen näkemys, että lapsen ympärillä pitää pyöriä aivan kaikki koko huushollissa, ja jos et pistä pyörimään niin olet rahanhimoinen kamala paska-äiti joka vissiin tekee huvikseen lapsia kun tunkee ne vaan muiden hoidettavaksi samalla kun itse laukkaa töissä toteuttamassa itseään, eikä arpomassa ja kunnioittamassa lapsen 'herkkyyskohtia' kotona.

  Sitäkään en varsinaisesti tajua, miten nää ihmiset muistaa joutuneensa hetkeksi yksin vauvana, ja miten kamalat arvet se on heihin sitten jättänyt, samoin kun nää kokemukset päiväkodista/tarhasta, jossa he eivät olleetkaan enää koko universumin keskipisteitä joita palvotaan rakkaudella. Mä muistan just ja just pari mielikuvaa tarhasta, jossa oli muistaakseni ainakin paljon kivempaa kuin pyhäkoulussa, vaikka oli se rusinallinen kaalilaatikko tosi oksettavaa kyllä. Ja kyllä, oli tosi kiva kun äiti tuli sieltä hakemaan, mutta lähinnä siks kun oli kiva mennä kotiinkin.

  Mun mielestä ei voi tehdä pienelle ihmiselle pahaa joutua tekemisiin muiden ihmisten ja sen faktan kanssa, että kaikki maailmassa ei oo aina just sellasta kun sä haluat.

  ReplyDelete
 3. Kiitos kommenteista, ihanat. On aina kivaa, ettei yksin nostattele verenpainettaan, vaikka lopulta sitten kuitenkin yritin muistaa kehitysohjelmani kohdan yksi siitä, miten ärsyttäviä asioita ei minun pidä ehdoin tahdoin lukeman :D

  Ystäväni sanoi, että aika hyvinhän meillä täällä asiat on kun näinkin pitkään voidaan olla lasten kanssa kotona.

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.