03 May, 2012

Penkkiurheilua ja vähän muutakin

Rakstan penkkiurheilua. Hitto. Nyt ollaan kuulemma siinä rajalla, että tiputaanko ahneuden kuiluun vai ei, eivätkä itse kisat ole edes alkaneet. Vain dopingskandaali voisi voittaa tämän. Lisäksi telkkarissa on juuri nyt Aleksi Valavuori, jonka titteli on näemmä "urheiluvaikuttaja". Tämä on merkittävää, koska tähän asti luulin, että Valavuori on fiktiivinen hahmo, jonka titteli on "musiikkielämyksen turmelija".


Okei, oma urheilu on vielä parempaa. Tähän juoksujuttuun jää koukkuun. Tänään aamukävelyllä (olenhan muistanut mainita, että harrastan kärrykävelyitä vain ja ainoastaan koiran takia, jota ilman en olisi poistunut asunnosta luullakseni nyt kahdeksaan kuukauteen) näin juoksijatoverin, ja välittömästi ajattelin katkerana, että minä, minä, en ikinä pääse juoksemaan. Paitsi toissapäivänä, jolloin juoksin sen kirotun 10 km ja päätin pitää pari ansaittua vapaapäivää. (Viiden, kuuden, seitsemän ja kahdeksan kilometrin kohdalla päätin, etten ikinä enää juokse. Tällaisia päätöksiä ei selvästi tule jättää mun harteille.)

3 comments:

 1. Hyvä Liina! Kymppi! Mä juoksin eilen vihdoin viis, ja se oli mulle paljon se! Nyt ahnehtisin tietty heti lisää... Tuota vauhtia sä oot kuule ens keväänä HCR:n reitillä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä ilmoittauduin sinne Naisten Kymppiin, kiitos rohkaisusta! Ja vastaavan isot kannustukset sinnekin - itsensä voittaminen on aina parasta :D

   Puolimaraton voisi vielä kiinnostaakin (kyllä sitä onkin ahne!) mutta kokonainen kuulostaa kidutukselta :) (Eikös HCR ole nimenomaan puolikas?)

   Delete
  2. HCR on puolikas, juu. Sinne vuoden päästä! En minä, mutta sinä :) Maraton nyt on minusta sulaa hulluutta.

   Delete

Note: Only a member of this blog may post a comment.