21 May, 2013

Ei mutta!

Tämä jos mikä tulee myöhässä, mutta kokeillaan.

Tämä ei ole mikä tahansa Me Naikkoset. Tämä on Naisten kympin osallistujapaketin Me Naikkoset. Sisältö yhtä tylsä kuin yleensä.

Kun taannoin hypin ja heilutin käsiäni kuin hullu päästäkseni Mutsien kymppi -joukkueeseen, mielestäni oli vallan haihtunut tieto siitä, että olin jo reippaana tyttönä käynyt ilmoittautumassa tapahtumaan. Muisti palautui kertarytinällä viime viikolla, jolloin sain kaksi (2) osallistujapakettia.

Jos nyt siis täällä on joku, joka halajaa juoksemaan, muttei ole tullut ilmoittautuneeksi, hänen onnenpäivänsä koitti. Minä piffaan juoksut. Olettaen toki, että kyseinen onnennainen asuu tai liikkuu jossain, jonne ehdin paketin toimittaa. Ehkä siis metroradan varrella.

Pakettiin kuuluu osallistujaranneke, kirkkaanvärinen paita kokoa 42 (sanoisin, että vastaa noin M-kokoa, mutta ei sitä kukaan kuitenkaan varmaan halua käyttää) ja kuvassa oleva Me Naikkoset.

Hän, joka haluaa mukaan, karjukoon kommenttiboksissa "HEP!!". Jos tosi moni karjuu hep kahden huutomerkin kera ennen kuin ehdin palata asiaan, pystytän arvonnan. En kyllä jostain syystä usko, että tämä saa kauheaa yleisöryntäystä aikaan. Todistakaa, että olen väärässä - tänäkin vuonna.

13 comments:

 1. Hep! (En minä muuten mutta kun shoppasin juuri sellaiset halegebreselassie-lenkkarit, jotka vaatii päästä lenkille :))

  ReplyDelete
 2. No niin! Tämäpä hienoa! Pistä mailia: pudonneitaomenoita(at)gmail.com niin sorvataan panttivangin luovutus! Olen ihan samaa mieltä siitä, että lenkkareita pitää ulkoiluttaa :)

  ReplyDelete
 3. Minä en juokse ikinä, mutta viimeisimmässä Me naisissa (jonka mies minulle ylläriksi osti) oli jopa kaksi kirjailijahaastattelua! Ja koska toinen oli John Irving, niin olin hirveän tyytyväinen. :) Mutta noin muuten olen äärimmäisen kyllästynyt kaikkiin näihin "tein elämäntapamuutoksen ja laihduin x-kymmentä kiloa", kun ensin samoja ihmisiä on vuosikausia haastateltu asenteella "hyväksy itsesi sen kokoisena kuin olet"...

  ReplyDelete
 4. No se! Ihan kummallisia juttuja, yleensä vielä samassa lehdessä. "Olen kiloistani ylpeä" ja "Viikossa bikinikuntoon!"

  Juoksemisen - tai kävelemisen - paras puoli on oikeastaan se, että on paremmin sinut kroppansa kanssa, vaikkei laihtuisikaan. Olen viime aikoina vain virnistellyt raskausuteluille, vaikka aiemmin olisi varmaan harmittanut, että näytän tiineeltä vaikken ole :D

  ReplyDelete
 5. No just eilen "luin" 2 lehteä tuota samaa osastoa kun olin verta luovuttamassa ja mietin ihan samaa. Hitto mitä shittiä...

  Onneksi en ole enää vuosiin ostanut naistenlehtiä ja eilenkin luin vaan koska oma kirja unohtui kotiin. Riitti taas vähäksi aikaa!

  Tsemiä vaan naisten kympille, itse ajattelin sunnuntaina raivata pihaa tai sitten sisätiloja jos sää on huono. Käyhän tuokin liikunnasta. =)

  ReplyDelete
 6. Ihan kamala tilanne kyllä aina se, että oma kirja jää kotiin. Olen sellaisen suhteen hieman neuroottinenkin!

  Minä luen yleensä akkainlehdet kampaajalla, ja huomaan, että ne kaiken muun kauhean lisäksi kasvattavat shoppailutarvetta. Kampaajalta pitäisikin ehkä lähteä pakkopaidassa pois.

  Kiitos tsempistä :) Piharaivaus (samoin kuin sisäraivaus) käy ehdottomasti liikunnasta!

  ReplyDelete
 7. Jos tämä postaus nousee pian blogin luetuimmaksi tekstiksi, se johtuu siitä että bookmarkkasin vahingossa tämän jutun enkä päätasoa eikä mulla ole hajuakaan, miten voisin bookmarkin muuttaa tai poistaa... Ni että tämä on mun landing page.

  ReplyDelete
 8. Olenkin ihmetellyt tämän suosiota :D

  ReplyDelete
 9. Sain linkin sittenkin fiksattua. Kun tuli kirjoitettua tuo tänne auki, niin mietin että en mä nyt hitto voi olla niin urpo, etten osaa yhtä bookmarkia korjata. Enkä ollut. Huh.

  ReplyDelete
 10. Haasteita siis Lumian kanssa, tietskareita osaan auttavasti vielä operoida. Mun on varmaan syytä vaihtaa alaa siinä kohtaa kun Windows 8 ilmestyy työkoneeseen.

  ReplyDelete
 11. Lumia on monessa kohdassa aika helkkarin vaikea, se on sanottava. Ei ole urpoudesta kiinni! Paitsi ehkä suunnittelijan urpoudesta, usko minua, olen suunnittelija.

  Niin, kylmä päivä helvetissä on se, kun Win8 ilmestyy työkoneeseen. Mun veikkaus on, että tällaisenaan se ei ilmesty - toistaiseksi systeemi on sen verran epästabiili ja typäre. Jos kohta kaunis :D

  ReplyDelete
 12. On se myönnettävä, että yksinkertainen on kaunista, mutta välillä häiritsee, kun en ole tajunnut esim. mistä näkee kännykällä otettuihiin kuviin liittyvät detskut kuten päivämäärän, milloin kuva on otettu. Ehkä jostain löytyisi ohjeita, jos jaksaisi penkoa?

  ReplyDelete
 13. Niin, kaunishan se on kuin mikä, mutta moni asia on ihan käsittämättömän vaikeaa TEHDÄ. Yksinkertainen tyyli myös takaa sen, että kaikki, mitä ehkä tarvitsisi on piilotettu - tai sitä ei ole. Grrr.

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.