31 May, 2013

Takaisinveto

Perun välittömästi kaikki ääliömäiset väitteeni siitä, että materia ei tee onnelliseksi.

My precioussss, yessss. 

En riisu näitä kenkiä ikinä. Paitsi juostessa. Etteivät vaikka naarmuunnu.

Mutta miten nämä suojataan kenkiä erityisen paljon rakastavalta taaperotyttäreltä?

16 comments:

 1. Kirjahyllyyn ylimmälle hyllylle. Tosin tarpeeksi kova karjunta voi myös suojata. Ainakin jos sellaiset koiranpureskelemat on jo annettu taaperon käyttöön.

  Mutta kyllä, noistahan tulee onnelliseksi kanssaihmisetkin.

  ReplyDelete
 2. Leluteekki, ehkä tuo kirjahylly voisi toimia. Vaatehuone joka tapauksessa ei toimi, koska lapsi osaa avata oven, ja sitä pidättelee tällä hetkellä vain jonkinlainen auktoriteettiusko.

  Sillehän ei valitettavasti kelpaa mitkään koiranpureksimat - annoin korvikkeeksi HÄÄKENKÄNI. Jotka eivät kyllä oikein enää meinaa mahtua, kirottu lisääntymisjuttu.

  Minä ainakin olen noista tosi onnellinen :D Ehkä materian riemastuttava vaikutus liittyy siihen, että sitä ei hommaa jatkuvalla syötöllä.

  VL, no, ne on tuollaiset kiilakorkosandaalit, Cosista. Siellä Kämp Gallerian, joka ei ole enää Kämp Galleria, liikkeessä niitä oli vielä harmaana ja valkoisena.

  Kas kun edelliset kiilakorkoiseni menivät rikki, ja tarvitsin (länsimaisittain) jonkin vaihtoehdon kesätennareille.

  ReplyDelete
 3. Näyttävät niin moderneilta! Kauniit!

  ReplyDelete
 4. Mäkin haluan kiilakorkokengät! Kuljettuani nyt n kesää havaijanaseissa alan kaivata aikuiskenkiä.

  Ja alan myös uskoa sitä Hesarin Nykästä, että ajattelen pelkästään kuluttamista.

  ReplyDelete
 5. Hahaa, mitä mä oon aina sanonut! :) Ihana oot ja ihanat on popotkin.

  Mulla on muuten luonnoksissa Cosin ylistyspostaus. Mä en tajua, miten löysin sen vasta tänä keväänä, se on IHANA kauppa. Paitsi että sinne on pakko päästä yksin, koska mikään ei näytä henkarissa miltään, vaan vaatteiden juju paljastuu vasta sovituskopissa. Kyllä ne ruotsalaiset vaan osaa!

  ReplyDelete
 6. Kuinka ihanat! Justiinsa itkeskelin aamulla kun kaikki korkkarit (siis ne kahdet joita käytän) pitäis viedä suutarile. Mut kengät on kyllä <3 ja nää siun on superhienot.

  ReplyDelete
 7. Huoh. Upeat. Onko edes vähän huonot jalassa vai täydelliset sittenkin?

  Mä ostin semi-tylsät (fine, ihan järkyttävän tylsät) Ecco-sandaalit. Mukavat on, kyllä. Muuta hurraamista niissä ei sitten olekaan, vaikka anoppi kyllä viran puolesta kehui kovasti.

  ReplyDelete
 8. Ai vitsit, sulla on kynsilakkaakin!! :D

  ReplyDelete
 9. Oi taivas... ihanuutta! Olen kadekadekade. :)

  ReplyDelete
 10. LQ, kiitos! Mä haaveilin pitkään jostain puukkareista, mutta jotenkin nuo sitten olivat enemmän mua :)

  Täti-ihminen, mulla on sellainen ongelma, etten jotenkin meidän toimistolle kehtaa läpsyissä. Vaikka mulla parhausläpsyt kaapissa onkin. Siksi pitää olla jotain muutakin.

  PS. Eikö se Havaianaksien muoviremmi aiheuta kellekään muulle rakkoja varpaiden väliin? Terveisin nimim. Auts.

  (Ja mä luulen, että tämä kulutuksen onni johtui vain siitä, että sitä ei lopultakaan kovin paljoa enää harrasta.)

  Hups, kiitos! :D Tulipas hyvä mieli :)

  Cos on mahtava! Tosin mulla on sellainen olo, että pari vuotta sitten niiden vaatteet oli jotenkin vähän ... helpompia, suorastaan. Nyt tuntuu siltä, että mun kropalle on vähänlaisesti sopivaa, ja vain harvoin on niin rauhallinen tilanne, että voi ihan rauhassa fiilistellä sovituskopissa. Mutta on ne ihania. Jotenkin niin selkeitä <3

  Linnea, kiitos! Ja nyt vain äkkiä suutarille, koska pitäähän ihmisellä olla korkkarit!

  Jennijee, no sen verran voin myöntää, että tuo nilkan korkea nahkaosa vähän hiersi ensimmäisellä käyttökerralla, mutta se on onneksi tosiaan nahkaa ja varmaan siitä ajan kanssa mukavammaksi muotoutuu.

  Ja äläpä nyt, mä just kävin Eccon liikkeessä ja katsoin, että täällähän on aika kauniita asioita tarjolla. Miten sieviä lastenkenkiäkin!

  Pilami, joo, nyt kun vielä voi olla, epäilen, että yksi varpaankynsistäni meinaa irrota :D Mutta siihen asti sen mustan värin voi kätevästi lakalla kätkeä :D Juoksu, hauska harrastus... o_0

  Booksy, ei tarvitse olla kade, tarvitsee vain tietää, missä sijaitsee Cosin verkkokauppa ;) www.cosstores.com :D

  ReplyDelete
 11. Voihan... Piru sinut periköön! Mää ostin just eilen ihan kivat valkoset kiilakorkosandaalit, mutta ne on keinonahkaa. Tyydyin niihin kun en löytänyt himoitsemiani nahkaisia. Ja nyt, sinä senkin epatto, tulet esittelemään nämä ihanuudet. Millä mää nyt perustelen mun miehelle, että pakko saada kun on jo yhet? Pakko saada, koska ihanat ei välttämättä mene läpi...

  ReplyDelete
 12. Auts. Anteeksi. Mutta ... Jos käytät vanhaa hyllyynujutuskikkaa: tilaat uudet ja sanot, että "ei ei, nämä olivat ne, jotka tilasin, muistat väärin?" :D

  Sitä en kyllä tiedä, mistä rahat o_0

  Ai no jalkojen hyvinvointiin voit tietenkin vedota. Etenkin jos olet yhtä vanha kuin minä. Mutta siinä tapauksessa älä mainitse hiertymäpotentiaalista!

  ReplyDelete
 13. Tässä ei ole nyt yhtään mitään muuta vikaa kuin se, että omaan kenkäkokoelmaani ilmestyi juuri ammottava aukko. Miten olen voinut elää tähän asti tällaisessa tyhjiössä?

  ReplyDelete
 14. Tällaista se on tämä markkinatalous, kun ihmiselle yhtäkkiä luodaan tarpeita! Nyt vaan kysyn, että miksi Cos ei huomaa potentiaaliani mainostajana :D

  Tieto lisää tuskaa, katsos :)

  ReplyDelete
 15. (Voin kertoa, että tieto lisäsi omaakin tuskaani kun nuo verkkokaupasta bongasin ja meinasin siltä istumalta kävellä liikkeeseen sovittamaan. Väliäkö sillä, että kello oli iltakymmenen.)

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.