09 March, 2018

Backstreet’s Back

...no ei ehkä ihan niin rehvakkaasti kuitenkaan.

Aloitan välittömästi laadukkaalla kakka-aiheella.

Tänäkin talvena minua ovat nimittäin nyppineet koirankakat, joita Toisten Koirien Omistajat eivät kerää teiden varsilta ja kuusivuotiaiden kävelyreiteiltä.

Aikaisempina vuosina tunne oli lähinnä raivonsekainen, mutta nyt huomaan keskittyväni helpommin omaan hyveellisyyteeni koirankakkojen noukkijana. Äsken jopa huomasin toivovani, että joku joskus viitsisi kiittää minua tästä.

(Se, että kiittää jotakuta siitä, että tämä toimii kuten pitäisi on ajatusten Schrödingerin kissa. Yhtäaikaa ääliömäinen ja nerokas. Ääliömäinen siksi, että eihän siitä pitäisi. Nerokas siksi, että ... no, hunajalla saa enemmän kameleita.)

Sitten vein ajatuksen loogiseen päätepisteeseensä. Hautakiveeni, jossa lukisi:

”Tässä lepää Liina. Hän keräsi aina koiransa kakat.”

Päätin tulla heti sisälle ja kirjoittaa tämän ylös, jälkipolvia varten.

4 comments:

 1. SINÄ OLET PALANNUT! Olen niin onnellinen! Kiitos, että keräät aina koirasi kakat, ja myös, että tulit sen meille kertomaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. <3

   Ihana sinä. Pidit mun kirjoittamishalun elossa silloin kuin sitä muuten ei olisi ollut.

   Delete
 2. Much love, such wow! <3 Ihan paras blogivuosi - on vasta maaliskuu ja sain jo toisen suosikkibloggaajani takaisin!

  Ps. Mä kerään, mutta olen aina valmiina puolustautumaan siipan puolesta, joka ei. Naapurit eivät voi erehtyä räyhäduosta ja pelkään että jonain päivänä saan selitellä perheemme tekoja sen tasapuolisena edustajana, vaikka mitä tasapuolista muka on siinä, että itse toimii oikein ja toinen lokaa suvun nimen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. <3 Ihanaa!

   Ja hei - jos tilanne sitä vaatii, heität tietenkin siipan susille hetkeäkään epäröimättä. Päivittelet yhdessä syyttäjän kanssa, että on se sinustakin käsittämätöntä, ja poistut suloisessa yhteisymmärryksessä.

   Miehesi ei sitä koskaan saa tietää, ja vaikka saisikin, (koirankakka)karma on kuulemma narttu :D

   Delete

Note: Only a member of this blog may post a comment.