29 December, 2011

Tavoitteista

Kyllä pitää elämässä olla tavoitteita, jos minulta kysytte. Osa ihmisistä tavoittelee ehkäpä lääketieteen Nobelia, kun taas tyttärellemme on jo kohdussa asetettu tavoitteeksi selvittää painovoiman välittäjähiukkasten arvoitus - hän ei tosin tätä ehkä vielä itse tiedä.

Itse olen puolestani aina halunnut virkata Suuren* Cthulhun. Ja nyt se on tehty.

Tässä Suuri Cthulhu hengailee joulupaperin päällä kaakkoisessa Helsingissä.

Ohje oli Lontoosta kulkeutuneesta kirjasta Creepy Cute Crochet, jonka saa nykyään myös suomeksi (luultavasti moninkertaistaen ohjeissa mahdollisesti olevien virheiden määrän) mutta esimerkiksi Ullaneule tarjoaa pätevän, hieman isomman version (itse en tosin taannoin ymmärtänyt, miten päin Ullaneuleen versiossa pään tulisi olla, ja annoin periksi.)

Ps. Jos innostutte itsekin virkkaamaan Suuren Cthulhun, ohjeen luojan blogissa on paljon tutoriaaleja aiheesta. Itse tajusin tämän vasta nyt, arvailtuani hetken, mitä ohjeessa muutamassakin kohdassa tarkoitettiin. Ihan uskottava siitä silti tuli, eikö?


* Mies sanoi, että aika pieneltä se hänestä näyttää, mutta itse en lähtisi riskeeraamaan Suuren Cthulhun vihaa moisilla kommenteilla.

4 comments:

 1. Tässä Hän tai toinen esiintymismuotonsa taas hengailee Ullanlinnalaisen jugendlinnamme neljännen kerroksen ikkunalaudalla mietiskellen rustiikkisten koriste-esineidemme Feng Shuita.

  ReplyDelete
 2. <3 oon niin onskuna siitä, että Suuri Cthulhu sai noin hienon kodin :D

  ReplyDelete
 3. Mulla on tuo sama kirja ja selaan sitä säännöllisin väliajoin ihastuksesta huokaillen. Toistaiseksi virkkuukoukusta ei ole syntynyt kuin iä-neliöitä, voisi ottaa tietty vuoden tavoitteeksi yhden creepy cute -amigurumin.

  ReplyDelete
 4. On se kyllä mainio kirja, mutta jälkikäteen täytyy sanoa, että en kyllä tule taipumaan mihinkään lisäosien väkertelyyn muovailumassasta (niin kuin nyt vaikka joku miekka tai viikate). Silmät voin ommella, muun on synnyttävä koukun kanssa.

  Ps. Jos taas itse innostut pistämään pystyyn viikatetehtaan, olen kiinnostunut asiakas :D

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.