29 February, 2012

Lapas-nyyh

Tänään taas muistin, miksi opettelin aikanaan neulomaan lapasia. Kävelyllä harhateille joutui toinen lapainen Wurmin pariksi neulotusta kaksikosta. Yleensä hukkaan pari paria vuodessa; tänä vuonna on mennyt aika hyvin. Tähän asti.

Niin että jos joku Herttoniemessä hortoileva löytää harmaakimalteisen lapaisen, saa palauttaa. Tarjoan kahvit ja lupaan pidättäytyä halaamasta.

Mies käski äkkiä tehdä uudet lapaset, jotka raaskii hukata, koskapa loppukesästä tekemäni lapaspari on työläytensä puolesta sitä sorttia, joka käyttämisen sijaan kehystetään seinälle. Etteivät huku. Ennen kuin seuraavassa muutossa.

4 comments:

 1. Voi lapasnyyh! :<

  Hei ihan tällai vähän offtopic, mistä langasta askartelit Wurmin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lanka oli *kröhh* SMC Select Extra Soft Merino Opera. Siinäpä lausuttavaa, mutta jos samaa lankaa halajat, löytänet sitä Itäkeskuksen parhaasta (ja ehkä ainoasta) käsityöliikkeestä. Liikkeen nimi on Tikata, ja siellä ei ole lankoja ihan järjettömästi, joten uskon, että mikäli sitä vielä siellä on (ja miksipä ei olisi) sen paikallistaminen on mahdollista.

   Sitten varoituksen sana: lanka liestyi älyttömästi (siis kierteet aukesivat) neulottaessa, ja se oli todella ärsyttävää. Lopputulos oli silti kyllä ihan hyvä.

   Delete
  2. Onpa lankaa nimellä paiskattu! :D Minä ainakin tsekkailen nyt tuon langan paksuuden ja katson että mihin päädyn. Tänkjuu!

   Delete
 2. Niin, eikö ole! Lanka oli aika lailla muistaakseni ohjeen mukainen, eli tarkoitukseen sinänsä pätevä. Jos nyt jonkun uuvatin nimeämä :D

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.