07 February, 2012

Phlunssa

Anteeksi typäre otsikointi, yritin vastustaa itseäni tässä asiassa, mutta hävisin.

Neidillä on elämänsä ensimmäinen räkäinen flunssa. En ole tästä kovinkaan rikki, koska kuumetta ei ilmeisesti ole, ja typy on iloinen kuin possu mudassa, mutta onhan se kieltämättä sydäntä- ja hermojaraastavaa kuunneltavaa kun toinen röhisten yrittää nauttia iltamaitonsa.

Niinpä tyhjäsin tyttären nenän ns. Nenä-Friidalla (anteeksi myös se, että linkki vie saitille nimeltä raskaaksi.com, jonka olemassaolon tosiseikka saattoi olla itselleni liikaa) ja sehän oli sekä helppokäyttöinen että auttoi! Ainakin kuusi minuuttia! Räkä kun tunnetusti on ainoa aidosti ehtymätön luonnonvara ja sen valjastaminen energiantuotantoon luultavasti ratkaisisi maailman energiapulmat.*

Vaikka helpotus ei ole pitkäkestoinen, suosittelen vehjettä kuitenkin perhevalmennustuttavuuksien kokemuksiin perustuen. (Miksi hankkia omia kokemuksia jos voi huoletta omia muiden?) Vauvathan hengittävät lähinnä vain nenän kautta, joten kyseisten tuttavuuksien tukkoinen poikanen oli viety sairaalaan rööri-imuriin jokseenkin kiireellä, kun happi ei tuntunut liikkuvan enää mistään raosta.

Sitäpaitsi systeemi on kerrankin edukas vauvatavara, putki ja paketti lisäfilttereitä maksoivat noin kympin.

* Yhdestä nenästä kertymä on ehkä pieni, mutta miettikää kuinka monia flunssaisia neniä maailmassa tälläkin hetkellä on!

2 comments:

 1. Voi taivas. Herkkä lapseton lukija koki pienimuotoisen pahoinvoinnin kuvaa katsoessaan. Vaikka lapsena MUISTAN kysyneeni äidiltäni jonkun vastaavan laitteen perään, saa paketin kuva kylmät väreet juoksemaan selkää pitkin. Rää'n (miten ihmeessä tuo sana taipuu?!?) imeminen putkea pitkin on vain kerta kaikkiaan iso yök. Vaikka varmasi tosi kätsy laite. Hrrr.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi rakas herkkämieleni, jos se lohduttaa, voin kertoa että ainoat putket joita pitkin räkä liikkuu, sijaitsevat siellä nenässä. Kaikki tuotokset jäävät siihen systeemin alaosaan ja sillä letkulla vain aikaansaadaan imu.

   Tarkemmin ajatellen, ei se ehkä lohduttanut yhtään? :D

   On se kätsy laite, mutta valitettavasti tytär on oppinut jo vihaamaan sitä. Päivässä! Mä olin varma, ettei noin pienelle mitään muistikuvia muodostu. Kaikkea vielä.

   Kaikista kätsyintä on nenän vuotamisen pysäyttävä Otrivin-nenäsuihke, mutta se on vain meidän aikuisten onni, otaksun.

   Delete

Note: Only a member of this blog may post a comment.