14 February, 2015

#UMK15 karsinta 2

No terve UMK. Tanssijanne vaikuttavat päteviltä, lisää niitä.

UMK Bingo! Olen sanaton, mutta diggaan esimerkkitarjonnasta. Etenkin hanurista. Ei kun harmonikasta.

Rakel Liekki hämmentää mua EDELLEEN. Välillä ihan järkyttävän luonteva juontajamimmi muuttuu välillä ihan tolkuttomaksi pökkelöksi.

Mutta nyt sitten päästetään Siru kulkemaan kulisseihin.

--

1 Siru - mua tää nyt ei oikein lämmitä. Apua. En tiedä, mitä sanoa. Biisi ei oo mulle enkä riemastu lavashowsta. Tosin jos siis avokonttorimme radiossa alkaa tulevina kuukausina pläigätä tämä Mustelmat, en välttämättä yritä avata ranteitani hampailla - mikä onkin joskus ollut lähellä.

--

2 Shava - pakko rakastaa: Shavan jäseniksi synnytään. Ja Shavan jäseniksi jälleensynnytään. Suhtaudun näihin nyt jotenkin etkoja myönteisemmin, koska on sellainen olo, että olis kiva päästä bollywood-tunnille. Tai dance hall reggaeen. Mutta katotaan nyt vielä esitys.

No siitä ei voinut tulla KUIN HYVÄLLE TUULELLE! En nyt vieläkään osta biisiä, mutta lavalla oli melko riemastuttavaa menoa. Olenko muuten sanonut, että toi tanssiryhmä rokkaa?

--

3 Otto Ivar otti heti jonkun Euroviisubingohomman haltuun. Vähän tässä on kyllä yskimistä Shavan jälkeen - biisi ei oikein täytä lavaa, mutta yleisö sentään on ihan villinä. Sohvan toinen laita jotenkin tsäksättää tälle ärtyneenä, ilmeisesti ei tee vaikutusta sielläkään.

--

4 Eeverest. Meikä on ollut täällä silleen, että mikä vitun eedeeäm, että eikö sähköistä tanssimusaa ole ollut olemassa vaikka kuinka helvetin kauan, miksen tajua, mitä nyt taas, mutta nyt sit puoliso tuosta valisti, että teknoa sanotaan nykyään EDM:ksi ja se on nyt sit parasta mitä markkinoille on tullut glitterkynsilakkojen jälkeen.

JAA SE BIISI. En tykkää teknosta-by-any-other name, mutta enpä nyt saa biisistä paljon selvääkään. Esitys jää aika hentoiseksi vaikka laulajalla on kaunis ääni.

--

5 Opera Skaala - Tää on ihan järjetön konsepti, joten siitä on tietenkin pakko pitää. Olin vähän huolissani, miten tää toimii lavalla - näillä oli selkeesti paras video - mutta täähän on selkeesti ihan mahtava tää showkin. Parhaasta päästä tänään.

Jotenkin kyllä diggaan siitä, että oopperaa tuodaan nykyaikaan, ja jos se tehdään niin tuskin sitä nyt paremmin vois tehdä kuin viskaamalla pussillista glitteriä Herttakuningattaren niskaan ja lykkäämällä mimmi lavalle.

--

6 - Jouni Aslak. Tää saa pisteitä lähinnä siitä, että taustatanssikööri on otettu messiin. Biisi ei puhuttele, mutta lavalla kaikki on mietitty, alkaen siitä että mukaan on otettu hyvä rumpali ja paha rumpali.

--

Haastattelut ylsivät juuri ihan uudelle sfäärille kökköydessä.

--

Väliaikanumeron koko pointti oli selvästi lähinnä esitellä Krista Siegfridsin pyllyä, ja, no niin, mikäs siinä, kelpaahan sitä esitellä.

--

Jatkoon SHAVA! Jes!
Toisena finaaliin pääsee Opera Skaala! Oikeasti! Suomi vois pitää Euroviisut tänä vuonna IHAN YKSIN, koska kaikelle tälle järjettömyydelle ei voi löytyä enää mitään vastinetta muualta. Täällä myös epäiltiin, että näillä jatkoonmenijöillä äänestäjiä ei ihan kauheasti ole.
Kolmantena finaaliin Jouni Aslak. Plääh.

Äänestyksen tuotto, 37 euroa, lahjoitetaan sitten lyhentämättömänä Nenäpäiväkeräykselle! Muistakaa äänestää!

4 comments:

 1. Mun on pakko sanoa että Shava jyräsi Nimppareiden ohi. Nimppareilla todnäk voitaisiin olla kärkikahinoissa suvaitsevaisuus-teemalla mutta en vaan voi olla miettimättä miten hillittömän shown Shava voisi vetää.

  Muistahan muuten Twitterin UMK-häsät. Ne ei ihan niin vilkkaita ole kuin sitten itse viisujen aikana mutta viime viikolla irtosi ainakin ihan hyviä twiittejä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä luulen, että käytännössä homma on pedattu Nimppareille, mutta ehkä mä haluaisin itekin, että Shava menis jatkoon. Oli niin hassu veto.

   Mä yritän tässä blogata, chatata, kutimoida ja välillä vilkaista telkkariakin, nyt ei irtoa enää Twitterille käsiä :D

   Delete
 2. En nähnyt puoliakaan eilisestä, koska lapsen nukutus. Argh. Mutta Shava oli mahtava, haluan niiden keikalle. Ja kertomasi perusteella myös Opera Scala oli kova, joten hurraa myös sille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai kamala. Eikö hänelle voisi antaa kirjaa kouraan ja sanoa, että nyt ois äidillä tärkeää ohjelmaa katsottavaksi? :D Ja joka tapauksessa parempaa onnea ensi lauantaiksi!

   Mäkin voisin ehkä mennä Shavan keikalle, mutta ihan ensisijaisesti kuitenkin haluaisin katsomaan Softengineä, joiden ensilevy on mahtava! Että kyllä tästä kisasta voisi tulla ihan tosi hyvääkin musaa!

   Ooppera oli ehkä kovinta sellaisena kunnon lavashow:na ja konseptina, en välttis kuuntelisi levyllä. Kiva kuitenkin, että menivät jatkoon.

   Delete

Note: Only a member of this blog may post a comment.