21 February, 2015

#UMK15 - miekat tanassa

Pääsin ruudun ääreen juuri sopivasti nähdäkseni, miksi UMK mainosti tänään olevan luvassa puolialastomia miehiä miekat tanassa. Lavalla siis Angelo de Nile, jonka biisi on IMAO ihan joka tavalla todella hämmentävä, vaikka kai tuolla helleeniläisestetiikalla pitäisi jotain saada anteeksi. Tosin nyt en voi olla miettimättä, miksei ole gallialaisestetiikkaa. Asterixilla voittoon!

(Kävimme syömässä kun osa perheemme jäsenistä vanheni, siksi moinen hassattu UMK-ilta. Oliko Solju ja toinen missaamani mistään kotoisin?)

--

Tämä Aikuinen, josta en tiedä siis hittojakaan, saa mun äänen ihan vaan olemalla mahtava artistihaastattelussa. Tai joka tapauksessa ei ihan järkyttävän kiusaannuttava.

--

Järjestyshäiriöstä tulee sellainen olo, että ne on lähinnä hakemassa näkyvyyttä uudelle jutulleen eikä niinkään Euroviisupaikkaa. En tiedä, mistä johtuu - ehkä siitä, ettei tällä biisillä ja tällä lavashow:lla mitään viisuja viedä, ei etenkään suomeksi. Mutta kyllä sillä varmaan pari klubia täyttäis.

En nyt tiedä.

--

Nyt sitten tulee puolisoni mielestä the odd one out. Mä en ole itse kyennyt näkemään mitään erityistä linjaa koko kisassa, ihan tää Pakarinen sinne sujahtaa muiden joukkoon.

(Tää miesjuontaja on kyllä melkoinen rokkikukko. Jostain syystä tykkään siitä. Ei kyllä varmaan pitäis.)

Koen ihan kauheaa kiusaantumista istuskelu/makoilupainotteisen esityksen vuoksi. Aaargh. Mutta taustatanssijat sentään osaavat hommansa, vaikka solistin lavaliikehdintä on ehkä pökkelön puolella.

Jatkoonhan tää varmaan silti menee.

--

Kertauksen aikana jaetut pikatuomiot näkemättä jääneille esityksille:

Solju: No isot oli silmät. Biisi turha.
Aikuinen: Sanaton. Olen. Sanaton.
Ida Bois: Biisi ei ole puhutellut mua yhtään missään vaiheessa, eikä keinun lisääminen muuta mitään.

--

Aikuinen on muuten ikään kuin musiikillinen vastine Alivaltiosihteerille! Rrrakstan. Siis konseptia. Biisistä olen yhä sanaton.

--

Välishöyssä Antti Tuisku, joka on pukeutunut vähän kuin joku sarjakuvasankari. Tarkoitan, että byysat vaikuttavat samalla tavalla fysiikan lakeja uhmaavilta, mutta mitäs tuosta.

Mies kysyi kesken Tuiskun riemastuneena, että saisko tätä äänestää jatkoon. Peto on irti! (Vakavasti puhuen, täähän on jotenkin ihan sympaattinen ja esim. silleen koreografisesti illan ihan ehdottomasti kiinnostavinta antia.)

(Milloin tulee seuraava kausi Dancea? MILLOIN?)

--

Jatkoon menevät Solju, jolle voisi finaaliin tehdä vaikka kiinnostavan biisin, Järjestyshäiriö, joka varmaan saa keikoille täytettä ja MITÄ HELVETTIÄ Angelo de Nile, en kestä, ihan parasta ja absurdeinta, kuolen nauruun.

14 comments:

 1. Harmi että biisi on ihan kuraa!

  ReplyDelete
 2. No sitä se kyllä oli. Tää kisa on täynnä paskoja biisejä hyvällä show:lla ja paskoja esityksiä ... no, tota.

  ReplyDelete
 3. Mun suosikki (enkö edes tiedä onko se vielä kidassa) on se liikkis 16v EDM poppoo! Nää muut on kieli poskella Campia. Pah.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne kyllä musta tippui. Sorry. Mutta itsehän en ymmärrä EDM:n päälle lainkaan, eikä siitäkään sakista ole kuin se laulajamimmi 16, mikä toki tekee koko kuviosta mielestäni epäilyttävän :D

   Delete
 4. AI joo Jouni Aslak on ihan hyvä mutta ei pääsisi kyllä edes top20:een. Sama sama.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämän jakson perusteella Jouni Aslakin osakkeet kohoavat kuin teknologiafirmojen arvo nettikuplassa :D

   Delete
 5. Angelo de mikälie ainoa riittävän outo menestyäkseen. #livekommentoinninlivekommentointi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä mun mielestä Suomelle pitäis tänä vuonna antaa ainakin viis paikkaa, miten me muuten voidaan lähettää sinne SEKÄ Shava että Angelo de Nile että Opera Skaala ja kaikki muut sekopäät :D

   Delete
 6. Aijaijai, ihanaa että teet näitä!

  Niin hämmentävää kamaa, ettei oo tosikaan! Aika usein on tullut sellainen fiilis, ettei tässä nyt meitä keski-ikäisiä heteroja kosiskella. Ja hyvä niin! Oisko Conchitan ansiota, että gaypotentiaali on vihdoin hoksattu näissä karkeloissa, mutta kyllähän joku tollanen sekopääosaston shöy räjäyttäis pankin. Mahtavaa, että Suomi osaa vihdoin ottaa Euroviisut rennosti ja asian vaatimalla överiydellä!

  Mut siis Antti Tuisku ("mie oon Antti Tuisku ja ku mie flippaan, peto on irti") ja UMK:n tanssijat <3! Dancea tuuttiin vaan munkin mielestä.

  Venni

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai niin, piti kysyä, kuka noi koreografiat mahtaa olla tehnyt? En ehtinyt tiirata lopputeksteistä. Mulla on kyllä epäilykseni.

   Puoliso on suuri Leevi and the Leavings- ja Aksu-fani, ja sen mielestä Aikuinen oli ihan helmi. Katsottiin se musiikkivideo UMK:n sivuilta, ja olihan siinä aika hieno teksti ja hyvä meno!

   Venni

   Delete
  2. Ihanaa, jos on ihanaa! Mä aina mietin, että kuinka monta lukijaa lähtee lopullisesti :D

   Mä oon myös tosi tyytyväinen koettuihin esityksiin, mutta pakko myöntää - kuunneltuani aika paljon Softenginen esikoislevyä - että tavallaan ois kiva, että sinne tulisi myös potentiaalisia musabändejä. Siis jotka voisivat olla tunnetut enemmän musiikista kuin showsta. Koska Softakone osoittaa senkin olevan mahdollista.

   Meinasin itekin kimmota katosta läpi ihan silkasta riemusta kun tuli tuo "kun mie flippaan" <3 Ja ne tanssijat. Oikeesti ainoa valitukseni aihe on, ettei siitä tanssipuolesta saa telkkarin välityksellä todellakaan kaikkea irti.

   Mä en oo tajunnut edes pohtia koreografia-asiaa. Jos saat selville, kerro! Ne on hienot!

   Ja mustakin se Aikuinen oli aika mainio riimittelijä. Arvostan.

   Delete
  3. No hei, nyt se selvisi ja veikkaan, että sun aavistus osui ihan nappiin: http://ohjelmaopas.yle.fi/1-2669532

   Delete
  4. No juu, arvasin! Kävin joskus Reija Wäreen tunneilla puolisen vuotta ja ne oli iiihania. Mutta niin vaikeita, että samaan aikaan itketti ja nauratti. Mun (silloin) 25-vuotiaan fysiikkani ei vaan kyennyt siihen, ne teinit kyllä veti hyvin.

   Venni

   Delete
  5. Oi sä oot nähnyt Reija Wäreen livenä! Oooo! Voi kun joskus olisin vielä teini-ikäinen, joka kykenee Wäreen tunnille!

   Delete

Note: Only a member of this blog may post a comment.