18 January, 2014

UMK liveblog osa 2

Jotenkin tämä elämä tuntuu nyt raskaalta hetkellisesti, mutta josko tämä piristäisi. Minua. Teitä tuskin.

1 Kysyin "Onks TOI Redrama". Mies otti sormuksen pois.

2 Eka bändi on Makea. Ja nyt kun näen tämän laulajan, muistan, että ei ollut mun biisi. Mutta katsotaan esitys.

3 Biisi tuntuu jotenkin vanhanaikaiselta. Vähän kuin nostalgia. Ja laulajan hame. Minulla on ihan erityinen suhde tuontyyppisiin kolttuihin. Kielteinen, erityinen suhde.

En äänestä näitä. En kyllä äänestä ketään muutakaan, mutta näitä en äänestä eri tavalla.

4 Tuomareista sen verran, että kumpi on pahempi, Saarisen camopaita vai Redraman nahkainen? Minä en tiedä! Wirtaselle sen sijaan plussaa kirjoneuleesta. Aija Puurtinen <3 (Piti vain sanoa.)

5 Nyt kuulemma rintakarvoja.

6 Hautajaismeininkiä välttämään lähtenyt Lauri Mikkola lainasi joulupukin rippipukua ja onnistui tavoitteessaan. Ainakin visuaalisesti.

En vielä tiedä, mitä tykkään tällaisesta mies ja rintakarvat -laulannasta. Ehkä lainaan nuoruuteni lempikirjailijaa ja sanon, että "enimmäkseen harmiton".

7 Clarissa feat. Josh Standing saa mun sympatiat tuolla tanssihöpinällä. Valitettavasti laulajan mekko nollaa tilanteen saman tien.

Mutta. Koko biisi kuulostaa vähän hidastetulta - kuin muinaiset C-kasetit kun patterit olivat lopussa. Ei tää nyt ehkä muutenkaan lämmittäisi, tulee ikävästi mieleen ne ysärinostalgiaa tihkuvat radio-ohjelmat, joita tulee YleX:ltä KOKO AJAN. Ai niin, ja Euroviisut, tosiaan.

8 Oliko viime vuonna jotenkin kovempi taso, vai kuvittelenko vain?

9 No nyt joku Oulusta. Pakko olla hyvä. Olisipa ees tää hyvä.

10 Tämä Mikko Pohjola on oikein hyväksyttävä. Tähän asti paras. Mies esitti huomionsa siitä, mitä se kertoo lähetyksen yleisestä tasosta, mutta pyh. Minä diggaan tuosta pienimuotoisuudesta ja eleettömyydestä.

11 T. Saarinen, et ole radiossa. Vähemmän tarinaa.

12 Madcraft. Alkuun olin että jee, kun tykkään tällaisesta periaatteessa, mutta nyt kun katson tätä, tuli sellainen olo, että ehkä menen kaappiin istumaan ja häpeämään kunnes kasvan musiikkimaultani aikuiseksi.

Tää vaatis enemmän promilleja kuin on mahdollista tai suotavaa näin äiti-ihmisenä.

13 Euroviisuvintageasu. Hanna Skyn pitäis saada joku pistesakko tämän termin lanseerauksesta.

14 Tanssija hyvä, mekko paha. Tosi paha.

15 Mies lukee Internettiä vieressä ja käkättää. En voi keskittyä.

16 Tässä on jotain ihan kivaa, mutta ne väliosat on puuduttavan pitkät. Eikä toi sinänsä oikein hyvä tanssija istu esitykseen sen paremmin kuin tanssiva karhu istuisi.

17 Väliaika. Punaviiniä ja mitä nyt jääkaapista löytyy. Ja jos maailmassa on mitään oikeutta, tänään tiputetaan ainakin neljä.

18 Poikkeuksellisen piinaavaa antaa pisteitä, sanoi Saarinen. KOSKA KAIKILLE EI VOI ANTAA YHTÄ PISTETTÄ.

19 Ai mutta onhan Mikko Pohjola.

20 Artistivieraana Musta barbaari. Henkilökohtaisesti olisin ottanut Toisen kadunpojan, mutta ehkä häntä säästellään finaaliin.

21 Mikko Pohjola jatkoon, mutta näemmä semifinaalin kautta. Jes.

Suoraan finaaliin menee Hanna Sky ja kotiin Makea. Munsta kotimatkalippu olisi pitänyt ojentaa myös ainakin Clarissa & co:lle, mutta ei ole oikeutta tässä maailmassa.22 Ensi viikolla semifinaali. Ehkä sieltäkin joku lähtee kotiin.

Liveblogistudio kiittää ja kumartaa! Ensi viikkoon!

9 comments:

 1. täällä ollaan! kylläpäs piristää! makean kertsi on aika ysäri-plääh.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jes! Tervetuloa! Niin oli tosi ysäriä jotenkin. Miten osasivatkin.

   Delete
 2. siinäkö ne oli. miten jäi niin vaisuksi? punaviinikään ei nyt oikein pelastanut. neljä vois hyvin mennä, mutta epäilen, että maailmassa ei ole oikeutta tässäkään asiassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä todella masentavaa. Ei suosikkia, ei vastasuosikkia (sitä jonka tietää voittavan, mutta jota vihaa, koska se ei ole oma suosikki), ei mitään.

   Yhyy.

   Delete
 3. kaikki hyvät oli viime viikolla. en muuten pääse yli tuosta joulupukin rippipuvusta, se oli niin just se!

  ReplyDelete
 4. No, onneksi kaikki hyvät tulevat sitten myös taas ensi viikolla! Toivotaan, että silloin Lauri Mikkola on päässyt vielä syvemmälle joulupukin vaatehuoneessa!

  ReplyDelete
 5. Taytyy sanoa etta tuon Euroviisukarsinnan nimeaminen Uuden Musiikin Kilpailuksi on sinallaan onnistunut, etta yksikaan naista nimista ei sano mulle mitaan. Toisaalta uskon myos etta Ylen tavoitteena on etta Suomi ei ikina enaa erehdyksessa voita Euroviisuja, tamakin tavoite tayttynee myos tana vuonna. Mutta onhan tama nyt kiinnostavanpaa kuin takalainen "ammattilaiset valitsee jonkun 80-luvun tahden lahetettavaksi kisoihin"-tyyli :)

  ReplyDelete
 6. En muistanut katsoa skabaa, mutta onneksi on tämä. Kiitos Liina. Ensi viikolla mukana, jos muistan.

  ReplyDelete
 7. RainDrop, no niin! Tämä on monella tavalla vähän absurdi konsepti, ja ehkä juuri siksi toimii kuin häkä. Nyt kaikki biisit nähtyäni olen ihan varma, että voittoa ei tule, vaikka (tai ehkä juuri siksi, että) Hanna Sky lähetettäisiin kisoihin kierrätyspalttoossa.

  Ohjelmana silti parasta, mitä telkkarista on toviin tullut. Johtuu ehkä siitä, että diggaan tuomariston asiantuntemuksen seuraamisesta. Sanoinko jo, että fanitan Aija Puurtista?

  Olepa hyvä, Anu :D Jos ensi viikolla ei muuta, liity toki seuraan :D Voimme yhdessä teeskennellä, että tämä on katu-uskottavaa. (Mä teeskentelen myös ensi viikolla duunissa, jossa kaikki kysyvät, miten niin en katsonut Putousta.)

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.