18 June, 2014

Olen alkanut inhota Hollantia ja muita MM-kisahuomioita

...nyt yhtäkkiä kävi tietenkin niin, että kaikki MM-kisahuomioni on joko jaettu Twitterissä tai unohdettu yhtä nopeasti kuin ne oli muodostettukin. Tärkeitä huomioita siis.

Silti. Olen uhrannut potkupallolle viimeisen viikon ajan yöuneni, oman urheiluni, vanhemmuuteni, kirjallisuuden ja taitoni keskustella mistään muusta kuin siitä, menikö se pallo maaliin vai eikö mennyt (meni) ja miten mahtava matsi eilen oli vaikka päätyi nolla-nolla ja miksi en koskaan voi kannattaa voittavaa joukkuetta.

(MIKSI EN???++)

Kurkistus bloggaajan mieleen.
Rakastan joka hetkeä. Palataan kuukauden päästä.

6 comments:

 1. Olen alkanut inhota futista.

  (Mikään ei kruunaa romanttista honeymoonia niin kuin nää vitun MM-kisat, pardon my french nyt vaan).

  ReplyDelete
 2. Auts. Tavallaan - mutta tunnustaa pitää, että aika etäisellä tavalla - ymmärrän. Ja symppaan, läheisemmin.

  Mutta esitän silti, että potkupalloon jos mihin pätee vanha sanonta: "If you can't beat them, join them." Us. Join us. Resistance is futile, you will be assimilated.

  Ahem. Se ei ehkä ollut rohkaisevaa? Onnea nyt kuitenkin kuherruskuukautta viettäville vielä tätäkin kautta :D

  ReplyDelete
 3. niin totta: "if you can't beat them, join them"!
  On(han) tuossa pelissä sentään jonkinmoista kauneutta. Ja miehiä. Suht timmejä.

  Se kyllä hatuttaa, kun on talouden ainoa työtätekeväinen, eikä voi antaa kisakatsomoille täyttä panostaan...

  ReplyDelete
 4. Yritin tuota "If you can't beat them join them"-taktiikkaa ja yritin eräänä iltana mennä kavereiden kanssa katsomaan keskustorin isolta screeniltä potkupalloa. No eivät ne mitään näyttäneet, kun silloin oli "ei futista"-päivä ja potkupallon sijaan torilla oli juuri saatu katsottua WALL-E. Jotkut huligaanit onnistuivat silti herättämään aamuyöstä kadulla hoilailullaan, kun nukuin kuumuuden takia ikkuna auki.

  ReplyDelete
 5. On muuten ihan todella vaikea blogata näinä jalkapallon aikoina. Tai elää noin muutenkaan normaalisti. Mutta eipä tässä enää ole kuin kolme viikkoa. Nyyh. Eli palataan tosiaan sitten!

  ReplyDelete
 6. Marika, minusta etenkin pelissä on kauneutta :D Niitä miehiä en oikein erota toisistaan, ellen kovasti yritä, mutta harvoin yritän.

  Se moka tässä kävi kyllä itsellekin, että pitää herätä aikaisin aamulla töihin - vaikka vain pienellä etukäteissuunnittelulla olisi voinut saada itselleen potkupalloloman!

  Jenni, mutta koska potkupalloa tulee just nyt tosi paljon, tilaisuuksia on vielä vaikka lampaille syöttää! Ei kun uutta matoa koukkuun, ja muita eläimellisiä vertauksia!

  Täti-ihminen, eikö olekin! Ihan kauheaa! Siis se on kauheaa, että enää kolme viikkoa, ehkä ei enää sitäkään!

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.